torstai 23. toukokuuta 2013

Taas päivän asua ja pieni paketti.

Yritin muka jotain vähä erilaista ja otin kuvat tän päivän vaatetuksesta parvekkeella. On ne nyt ehkä astetta paremmat ku tässä sisällä peilin kautta tai jotain muuta vastaavaa. Tosin jalusta ois tarpeen sielläki.

gollaaashh2

gollaaashhh1
T-paita: Vila? Shortsit: H&M Sukkahousut: Gina Tricot Kengät: Ebay Takki: Nelly.com

Aamulla oli vähän vilposampi niin ajattelin laittaa kuitenki (rakkaus)takin päälle. Tai no ei tuo oikeestaan mikään takki takki oo ku se on kuitenki niin ohkanen. Ostin ton takin viime syksynä nelly.comin alennuksesta ja se on niiiin ihana <3 Tykkään myös noista sukkahousuista hirmu paljon. Harmittaa etten ostanu vaikka etes toisia, kun ne oli ginassa alennuksessa. Oisko ollu jopa vaan eurolla? Nuo on kuitenki niin ohuet että menee varmaan aika äkkiä rikki. Ja taitaa niissä jo yks reikä ollakki. Noh, pitää metsästää jos löytyis samanlaisia :)

Aamu oli melko rasittava koulussa. Luvassa erittäin turha avautuminen joten skippaa jos ei kiinnosta: jotku vanhemmat venäläiset naiset oli vallanu mun ja mun kaverin paikat atk-luokassa. Menin sitte yhen meijän luokkalaiset paikalle, ja suunilleen just ku olin levitelly siihen kaikki piirtopöydät ja lehtiöt sun muut nii eiköhän se tuu kouluun. No ei siinä, sillä oli oma työ siinä koneella niin pakko siirtyä. Enemmän ärsytti se joka oli ryövänny mun oman paikan. Tässä vaiheessa opettaja yritti sanoa niille venäläisille että ne on meidän paikoilla eikä ne sais olla siinä ilman lupaa ku luokka on muutenki täynnä. No ei se sitte vissiin oikeen tajunnu ku jatko vaan hommia siinä ihan rauhassa. Menin sitte toiselle paikalle ja HEH.HEH. just ku olin taas siihen kaikki levittäny ja päässy hommiin, siihen tulee joku tyyppi jolla on työ siinä koneella. No taaas mää kerään kamppeet ja siirryn sitte istuun ja oottaan että se venäläinen vihdoin lähtee MUN paikalta. Sitte ku se vihdoin lähti nii se sammutti sen koneen -_- kiitos hei. Et sitte voinu vaan kirjautua ulos? No vihdoin pääsin tekeen hommia ja kuunteleen musiikkia aivan kaikessa rauhassa.

Just ku olin melkeen kotiovella, mietin että millonhan ne vihdoin tulis ne kaks muutakin pakettia mitä ootan ebaystä. Aukasin oven ja toinenhan oli siinä jalkojen juuressa. Jeejee :) Eka kävin ottaan nuo mun mahtavan mainiot kuvat parvekkeella ja sitte aukasin paketin.

IMG_6316

Yllätyin erittäin positiivisesti! Paidalla oli hintaa joku hikiset KOLME EUROA, ja postituskulutki tais olla jotain neljää euroa. Olin siis aika varma että sieltä tulee joku suht halvan olonen paita. No ei. Tuo kangas oli aivan ihanan pehmeää! Jotenki semmosta 'laadukkaan' olosta. Ja tuo printtikin oli tosi hyvä. Vähän semmonen jännän kimaltava. Tuossa on siis semmosen lirpakkeet josta se sidotaan tolleen solmuun. Oikein hyvä siis kolmen euron paidaksi.

Värjäsin eilen illalla hiuksiakin. Päätin istua elokuvan ajan väri päässä, ja toivoa että se nyt tarttuis kunnolla. No tarttu se ainaki paremmin ku viimeksi. Nyt ku kattoo peiliin nii aattelee että jjee onpa kivan väriset hiukset :) Hiuksethan alko pikkuhiljaa lähenteleen jotain pinkin valkosta väriä nii ehkä oli jo aikaki. Aattelin kuitenki että antaa vähä aikaa olla ihan vaan. Nyt nää tuntuuki jotenki sileämmiltä. Voi kyllä silti olla että seuraavaksi kokeilen sitä stargazerin uv-pinkkiä. Meni sitte tosiaan vähä myöhään ku en tajunnu alottaa hommaa aikasemmin ja pääsin nukkuun vasta puoli neljän aikaan. Olen hieman tyhmä. Tässä kuvassa nyt AIKA hyvin näkyy tuo hiusten oikee väri.

IMG_20130523_163505

P tuli aamulla junalla takas reissusta, mutta en oo vielä nähny sitä ku se lähti heti töihin eikä oo tullu vieläkään kotiin :( Jospa se kohta sieltä.

Oli kyllä tuossa seittemän maissa ihan polttavan kuuma tossa parvekkeella. Istuin vähä aikaa mutta oli pakko tulla sisälle ku naamaa ihan tosissaan poltti. Kaikkein mahtavinta on että vaikka tähän olohuoneeseenki porottaa tuo aurinko suunilleen täysiä, nii ei täällä sisällä oo silti kuuma.

Mutta eipä muuta tällä kertaa. Huomenna on perjantai, enkä tänä viikonloppuna oo lähössä Ouluun. Kesällä sitä on sielä kuitenki sitte niin paljo että enköhän nyt pari viikkoa pärjää.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti