maanantai 20. toukokuuta 2013

Onnellisuus

Siis herran jestas kuin onnellinen ihminen voi olla lämpimästä ilmasta ja auringosta! Perjantaina heräsin puolenpäivän maissa ja heti innossaan tsekkasin lämpötilan puhelimesta. Oiskohan se näyttäny sitte +20 ja heti piti päästä parvekkeelle kokeileen. Ei sitä kuitenkaan kunnolla tajunnu/tuntenu ennen ku, kolmen jälkeen lähdettiin Ouluun ajeleen ja käveltiin autolle. Se vaa tuntu niin kivalta se lämpö :)

Untitled

Meillähän oli siis perjantaina kolmas vuosipäivä <3 Sitä sitte päätettiin juhlia syömällä, ja pikku patiokierroksella :) Ku päästiin Ouluun nii jätettiin ensin tavarat P:n äitin tykö, jonka jälkeen piti käydä pari P:n työjuttua hoitamassa ku oltiin sen työpaikan autolla liikkeellä. Vähän ennen seittemää mää menin sitte eeltä St. Michaelsiin missä mun äiti ja isäpuoli oli. Siinä istuskeltiin jonku aikaa kunnes P oli valmis työhommista ja lähettiin kattoon oisko mitään toivoa päästä Kauppuri5:seen syömään. Ihme kyllä päästiin melkeen heti sisään istumaan, mutta se johtuki ehkä siitä että kaikki halus luonnollisesti istua ulkona patiolla ku sisällä oli ihan hirmu kuuma. Kauppurin jälkeen käytiin istumassa hetken aikaa torinrannassa aitoilla, jossa P:n äiti oli. Siitä sitten siirryttiin pienen kävelylenkin jälkeen Kulumaan. Sinne sitte tuli myös pari kaveria, joiden kyytiin lähdettiin puolenyön maissa istumaan. Ajeltiin vähän keskustassa, ja nallikarissa. Kolmen maissa sitten mentiin P:n äitin tykö nukkumaan. Valitettavasti mulla ei oo ku yks säälittävä kuva perjantailta ku en jaksanu ottaa kameraa mukaan kaupungille. Mutta oli kyllä ihana päivä <3

Untitled

Lauantaina ja sunnuntainahan sitä oli sitte vielä kuumempi ku perjantaina. Ei oikeastaan sitte tehty enää mitään sen kummempaa ku sitä perus paikasta paikkaan kiertämistä ja ulkoilua. Eilen tultiin illalla (ilmastoidulla) bussilla kotiin.

Untitled

Tänään olin laiska kakka ja jäin aamulla kotiin. Tässäpä siis pari kuvaa vielä tältä päivältä. Mahtavia parvekekuvailuja ja niin edelleen.

IMG_6155
Tässä tämä yks melko uus mekko H&M:ltä. Tykkään ihan hirveesti!

IMG_6170

IMG_6174

Koin tänään myös onnistumisen tunnetta ku opin laittaan tekoripset paikallee :)) Elikkä se oli varmaan vaan kiinni siitä huonosta liimasta! Tuli vissii taas kunnon kilometripostaus mutta minkäs teet ku on paljoa asiaa! P lähti tänään pomonsa kans risteilylle ja tulee keskiviikkona takas joten oon jo ihan tylsistyny täällä. Huomenna reippaana kouluun tekemään vielä portfolio ja ens viikolla alkaaki kesäloma!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti