torstai 9. toukokuuta 2013

Pitkät viikonloput on parhaita

Me ollaan nyt oikeestaan monta päivää katottu vaan skinsiä netflixistä. Siellä oli neljä kautta ja katottiin kaikki. Meinattiin alkaa kattoo vielä vitoskauttaki, mutta sitte todettiin ettei meitä oikeestaan kiinnosta ku siinä vaihtu ne ihmiset taas. Kesällä alkaa seiskakausi jossa on 1-4 kaudelta ihmisiä ja vissii saa kysymyksiin vastauksia. Oon hieman järkyttyny tuosta neloskauden lopusta. Vat. Mitä. Tapahtu??

Valvottiin eilen johonki kolmeen-neljään asti mutta piti herätä jo yhen jälkeen ku P:n äiti tuli käymää ohikulkumatkalla kylässä. Käytiin sitte syömässä kebabbia. Tehtiin huomio että meijän vakio kebabbipaikassa niillä on isommat annokset ku syö paikan päällä. Isot ne on kyllä jo sillonki ku ottaa kotipakettiin. Otettii loput mukaan ja nyt ne oottaa mua tuolla jääkaapissa että jaksaisin nousta tästä sohvalta ja mennä lämmittään.

Tiistaina kävin hakeen mun H&M:n paketin postista. Sillä kesti jotenki tosi kauan tulla. Oli pakko tilata pari juttua alennusmyynnistä ku oli halvalla. Sukkahousut tais olla 4€ kappale ja paita 5€.

IMG_6054

IMG_6053

IMG_6052

Tein tossa myös pari tilausta ebayihin. Tilasin puhelimeen vihdoin ja viimein suojakuoret, ku näytti niitäkin saavan tuolta halvalla. Sitten tilasin yhet AIVAN mahtavat kengät, ja yhen topin. Toivon vaan että ne kengät ois nyt sitte hyvät.

Eilen kun käytiin Rajalla niin sinne oli avattu tokmanni, joten käytiin sitte sielä kaupassa. Oon huomannu että max factorin mikä lie silmien väriä korostava ripsiväri mikä mulla on, kirvelee mun silmiä. Piti siis katella joku toinen koska se on erittäin epämukavaa että ku pikkusenkaa silmät alkaa vuotaan esim ulkona niin kohta alkaa hirvee kirvely. Kattelin siinä sitte tokmannin meikkitarjontaa ja päätin ihan huvikseen kokeilla jotain ripsiväriä jolla oli hintaa huimat kolme euroa. Tänään sitten sen testasin ja täytyy sanoa että ihan hyvä kolmen euron ripsiväriksi. Lisäksi ostin revlonin (tokmannilla? täh?) ripsiliiman, koska haluan vielä sanoa syyksi mun epäonnisille tekoripsien kiinnitysyrityksille huonon liima. Saas nähä.

IMG_6059

Jeejee. Junaliput pitäs ostaa Helsinkiin kesäkuulle ja sen semmosta. Nyt taidan alkaa ottaan sitä ruokaa ja koitetaan keksiä mitä katottas tässä ettei vaan istuta taas koneella koko iltaa. Vaikka sama kai se on istuuko koneella vai telkkarin eessä :D

Miten muilla on menny vapaapäivä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti