torstai 2. toukokuuta 2013

Hirmuiset vappubileet

Siinäpä meni taas yks vappu. Tuntu niinku edellisestä ois aikaa vaan hetki. En kyllä etes muista mitä sillon tein. Tuskin siis mitään. Tais mulla olla serpentiiniä ja ilmapalloja. No tänäkään vuonna en tehny mitään erikoista. Ois kai se ihan kiva lähtä jonnekki viilettään mutta nyt passas aivan hyvin että sain vaan olla P:n kans kotona. Se on ollu nyt lähiaikoina niin paljo työreissuilla että mukava vaan olla välillä kotona ihan rauhassa. Lisäksi oon edelleen vähän sairas joten ei oikeestaan ois jaksanukkaa mitään erikoista. Tiistaina käytiin Rajalla kaupassa ja alkossa. Tai mää kävin alkon sijaan tiimarissa ja ostin itelle maailman hienoimman vappupallon :> Oli vielä oikee -50% tarjouksessa eikä maksanu ku neljä euroa! Jossain Oulun torilla sama ois ollu varmaa sen 20-25€. No ostettiin sitte vähän jotain pientä syötävää, coctailpiirakoita ja lihapasteijoita. Ei jaksanu alkaa miettiin/tekeen mitään erikoisempia. Ostettiin myös ilmapalloja jotka mää sitte puhaltelin ja ripustin osan jopa seinällä roikkuun pienen vapputunnelman luomiseksi :) Koristelin meijän pyykkitelineenki serpentiinillä.

IMG_5986

IMG_5987

IMG_5985
                                                             Wuhuu Uglydolls Ice-bat <3 :)

No eihän me sitten kuitenkaan ihan yksin koko iltaa oltu vaan luokkakaveri tuli poikakaverinsa kans meille ja taisivathan nuo jonnekkin yhteen asti ollakkin. Ne toi sitte mukana myös itetehtyjä munkkeja joten sekin puoli oli sitten kunnossa :) Jee! Jossain vaiheessa iltaa mietittiin oisko lähdetty käymään Kemissä jossain baarissa, mutta sitten mittasin kuumeen, ja mulla oli vielä lämpöä. En sitten kehannu lähtä huiteleen että lähtiski tämä tauti joskus. Teinhän mää tosiaan vielä itelle ja kaverille hienot kasvomaalaukset, ja koristelin kaikki serpentiinillä :) Poikia tosin alko pelottaan että niille tulee viiltohaavat niistä kaulaan.

IMG_5984

Untitled

Tänään heräsin tosiaan jo kahdeksan jälkeen ja vein P:n töihin. Puolen päivän jälkeen pitäisi mennä vielä käymään koululla mutka palauttamassa jalusta ja allekirjoittamassa näyttöpaperit. Sain tosiaan siitä näytöstä kakkosen. Asteikolla 1-3 siis. Vihaan kyllä tuota asteikkoa koska eihän tosta kakkosestakaan tiiä onko se sitte hyvä vai huono, kun kerran ainakin joku opettaja sanoi että se vastaa normaaleja numeroita 6-9 tai jotain semmosta. Että niin. Kaippa se opettaja ihan tykkäs siitä mun kuvasarjasta nii eiköhän se sitte oo hyvä kakkonen. Inhoan muutenki noita itsearviointeja kun ne arviointiperusteen on niin järkyttävän kryptisiä että eihän niistä saa mitään selkoa. Hokee vaan että joo tästä kakkonen ja tästäki varmaan kakkonen ja tuostaki kakkonen ja varmaan kakkonen tästäki. Ja näköjään ne sitte on jotku ihan yleiset jutut ku just samanlaisia lappuja ku edellisessäkin koulussa. Hyh.

Kun sieltä koulusta selviän, lähen ajeleen taas takas Ouluun. Meen hoitaan tätin elukoita, ja viikonloppuna pidetään pikkuvelin neljävuotis synttärit. Oikea päivä meni jo, ja kun soitin sille että hyvää syntymäpäivää niin se vastas että hyvää syntymäpäivää :) Taidan kuitenkin tulla jo lauantaina takas kotiin murun luo. Nyt on ehkä pakko vielä vähän nukkua ennen kuin pitää lähtä koululle. Oon nukkunu nyt neljä yötä ihan hirveän huonosti tän olon takia. Alkaa jo vähän ärsyttään :(

Mites kaikilla muilla meni vappu? Loppuun vielä hieno kuva jonka piirsin ilmapallon musta ja poikakaverista. Hieno vaaaaaai... hieno??

Untitled

P.s. Sain toiseen korvaan 4mm venytyksen sisään. YIPPEEEEEEE!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti