keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Summer is that you?

Syy siihen miks en oo postannu moneen päivään, on se että en oo yksinkertasesti tehny MITÄÄN mainitsemisen arvosta. Ainut erikoinen asia on ehkä se että sunnuntain äitienpäivä oli ensimmäinen äitienpäivä ku en nähny mun äitiä. Olikai se vähän outoa mutta musta tuntuu että me äitin kans molemmat selvittiin kuitenki. Ehkä se oli sille tylsempää ku mulle. Otettiin me aamulla puhelinyhteys siskon kans ku se vei äitille aamupalaa sänkyyn niin olin melkee niinku sielä.

IMG_6063
Advanced balcony photoshootingia sunnuntailta.

Maanantaina menin pitkän vapaan jälkeen reippaana kouluun tekemään taas yhtä näyttötyötä. Sen pitäis olla perjantaihin mennessä valmiina ja näyttäs siltä että saan sen hyvinki jo huomenna valmiiksi. Erittäin kiva. Eilen en sitte ollu ihan niin reipas ja jäin kotiin ku tuntu aamulla että pää räjähtää ku herätyskello soi. No se oliki sitte ihan hyvä ratkasu koska mulla oli koko päivän tosi outo olo, paleli ja joka paikkaan sattu, ja illalla mulla oliki sitte vähä kuumetta. Mitä ihmettelin syvästi. No tänä aamuna se kuume oli sitte poissa onneksi. Piti kuitenki lähtä kesken päivän koulusta pois ku oli maha niin kipee ettei pystyny enää olemaan :(

IMG_6069
Jatkan tätä mun pasgojen asukuvien sarjaa tällä maanantain vaatetuksella. Josta kyllä tykkäsin paljo. Tuo on siis maksihame.

Tarvin oikeesti sen kameranjalustan. Tai jonku joka ottaa musta kuvia aina ku käsken. Poikakaveriki on aina töissä ku tuun koulusta ja sitte vaihanki yleensä jo jotku mukavammat vaatteet joten joo. (Apua herran jestas sain sydärin ku koneen äänet oli täysillä ja aloin kuunteleen musiikkia kuulokkeilla.) Helsingin matkallekki saatiin liput ostettua, kiitos vr:n ihanan kesäkampanjan jolla pääsee kesä-heinäkuun aikana minne vaan kympillä lauantaisin. Ihan. Mahtava. Säästö. Nyt on siis hotellivaraus ja matkat hoidettu nii ei tarvi huolehtia enää muusta. Tasan kuukauden päästä onkin näköjään lähtö :) Kiva päästä siskon kans ihan kahestaan pienelle kesälomareissulle.

Eilen poikakaveri haki sotkasta meille kaks uutta mattoa. Olohuoneeseen, ja keittiöön. Ton keittiön maton tiesinki minkälainen se on mutta olohuoneen maton P valitti ihan itte.

IMG_6074

IMG_6075

Siinä onki sitte kaikille pieni kuva-arvotus että kumpi matto on kummassa huoneessa. Tough one! Haluaisin meille uuen keittiönpöydän, ku tällä hetkellä meillä on mun enon vanha neljänistuttava pöytä. Eihän tuo mikään superhieno oo mutta kelpaa kyllä. Haluaisin vaan jonku semmosen korkean (neljänistuttavan) pöydän, missä tietenki ois luonnollisesti korkeat tuolitki. Ja värinä tumma puu.

Oon tullu siihen tulokseen että crazycolorin shokkiväreissä on paljo vähemmän väripigmenttiä ku stargazerin väreissä. Tai sitte ne ei vaan tartu mun hiuksiin. Hyvä puoli on tosin se että CC:t sotkee vähemmän. Meinasin jo että vaihan hiusväriä kokonaan tohon pinkissimoon mutta nyt en ookkaan enää niin varma. Pitää ehkä vielä kokeilla että vaalentaa tän tyven jossain vaiheessa ja laittaa sitte josko se tarttus paremmin ku vähä vaalentaa. Seuraava vaihtoehto on stargazerin uv-pink.

Perjantaina lähdetään oikeen yhdessä Ouluun kun P:lläkin on vapaa viikonloppu. Perjantaina on myös meidän vuosipäivä, jota sitten lähdetään kaupungille juhlistaan ainaki käymällä syömässä, ja luultavasti istumalla patiolla ekaa kertaa tälle kesää. Otsikkoonkin viitaten siis, oon ihan innoissaan ku ainakin perjantaille ja lauantaille luvataan 20-23 astetta lämmintä. Joko voi laittaa shortsit jalkaan?! Siivosin toissapäivänä mun vaatekaappia sillä aikaa ku meillä oli netti poikki (olin ihan hukassa) ja tajusin että mullahan on ihan kivasti kaikkia kesävaatteita! Huippuhomma. Erityisen positiivinen yllätys oli, kun huomasin että mulla on kuin onki yhet korkeavyötäroiset shortsit. Ostin ne joulun jälkeen alennusmyynneistä enkä sen jälkeen niitä oo kokeillu jalkaan joten pääsi unohtuun niiden vyötärön korkeus.

Enköhän nyt oo pälättäny tarpeeksi taas yhen postauksen verran. Uppoudun tässä Youtube videoiden pariin ja jossain vaiheessa pitää käydä viemässä pyykkiäkin peseytyyn. On ehkä pakko ostaa jossain vaiheessa oma pyykkikone ku tuntuu että ehkä sitä tulis pestyäkin vähä useammin jos ei aina tarvis rampata noita portaita tuhatta kertaa että saa pestyä yhen koneellisen pyykkiä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti