lauantai 25. toukokuuta 2013

Lauantai

Hehee sehän on muuten viimenen viikonloppu ennen lomaa! :) Eilen ku heräsin aamulla, oli tullu se viimenenki ebay paketti jota ootin. Elikkä puhelimeen suojakuori. Ostin tän puhelimen joskus vähän ennen joulua, ja nyt vasta sain ostettua sen suojakuoren. No enpä mää tätä hirveenä oo kolhinu nii ei se haittaa. Kuorelle tuli postikuluineen hintaa jotain kaheksan euron luokkaa, mikä on kyllä aika halpa tommoseksi. Varsinki ku mun tietämättä, paketissa oli myös mukana näytön suojakalvo, ja pieni puhdistusliina!! Tuo kalvo tuliki tarpeeseen ku mulla on ollu tossa vaan semmonen vähä liian pieni kalvo. Pari milliä jäi näytön molemmista reunoista ilman suojaa. Tää uus oli tämmönen muotoon leikattu. Ainahan noita väkisin pari ilmakuplaa jää, mutta ei onneksi näytön alueelle yhtään. Puhelin näytti melkeen uudelta ku vaihto sen kalvon :D Tykkään muutenki miltä tuo tuntuu käessä tuon kotelon kans.

IMG_6326

IMG_6327

Tänään kun heräiltiin kahentoista maissa, tätin mies soitti että ne on mun tätin kans Torniossa ja ne tuli sitte tähän meille. P:n piti lähtä töihin nii määki sain sitte vähä jotain tekemistä. Käytiin ikeassa, systembolagetissa ja ruokakaupassa. Sen jälkeen täti ja sen mies heitti mut tohon rajalle ja lähti ite ajaan takas Ouluun. Kävin siinä sitte ostaan vielä värinpoiston ja kansion portfoliota varten. Luokkakaveri tulee tänään tekeen mulle värinpoiston juurikasvuun ku en siitä varmaan ite selviäis. Sitte kokeilen myös yhtä toista juttua hiuksiin mutta siitä lisää sitte myöhemmin :) Tässä nyt oottelen että P pääsis töistä jonka jälkeen käyään hakeen kebabbia ja sitte päästään hiustenvärjäyshommiin!

2 kommenttia:

  1. Onko sun puhelin Galaxy S2? Oon koittanu ettiä omaani jotain kivoja kuoria, mutta mistään ei oikein oo löytyny, täytyy ehkä sukeltaa ebayn syövereihin uudella tarmolla jos sieltä kerran löytyy noin hienoja.

    Ja noin muutenkin tosi kiva blogi, sulla on superjees tyyli! Lisäsin luettaviin. (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On joo S2 :) Joo sieltä kannattaa kyllä katella. Ite ainaki löysin ihan sikana kivoja ja vielä halvallaki :)

      Kiitos ja tervetuloa lukemaan! :)

      Poista