maanantai 6. toukokuuta 2013

Synttäriasua ja auringonpaistetta

Noniiiinn, elikkä lauantaina olikin sitten ne pikkuvelin synttärit. Oli hieman hämmentävää ku talo oli täynnä semmosia ilmeisesti 2-5 vuotiata mini-ihmisiä jotka vipelsi ympäriinsä. Autoin siinä sitten vähän ongintaleikissäkin :D Otettiin siinä sitte siskon kans kuvia ja sain kuvan omasta vaatetuksestaki. Oli vielä vähä sairas olo niin en jaksanu meikata sen kummemmin ku naaman ja vähän ripsaria.

IMG_6025

IMG_6035
                                               Näytän tässä jotenki oudolta (informaatioarvo: 0)

Oi ku tykkään tosta Ginan mekosta paaaaljooon <3 Ihana ku tulee kesä nii voi pitää ihan ilman mitään sukkahousuja ja neuleita. Hienoa kun kotoa lähtiissä katoin mustat ohuet sukkahousut ja aattelin että joo näissä ei varmaan oo reikiä. No sitte ku lauantaina ne laitoin jalkaan nii ne paljastu varmaan reikäsimmiksi sukkahousuiksi mitkä omistan. Onneksi oli mukana myös mustat ylipolvensukat jotka pelasti tilanteen. Siinä sitten synttäreiden jälkeen lähin melkeen suoraa bussipysäkille. Käytiin sitten P:n kans kaupassa ostaa tortilla-ainekset ja sitte meillä oli kahden hengen tortillabileet, jotka piti siis sisällään tortillansyöntiä ja netflixiä.

Eilen oltiin koko päivä ihan kotosalla. Tai no käytiin me jopa parvekkeella kun huomasin puhelimesta että siellä on tosi lämmin nii pitihän se käyä kokeileen. Me asutaan neljännessä (eli ylimmässä) kerroksessa, ja meidän parvekkeelle paistaa aurinko aivan ihanasti (tai ärsyttävästi, koska joskus ärsyttää ku se paistaa sohvalle silmään) aina koko päivän ja siinä on superlämmin. Mittari näytti 25 astetta :D

IMG_6041

IMG_6042

Oli pakko napsia pari kuvaa taivaasta ku oli niin ihanan näkönen. Se on jännä kuin ihanalta voikaan näyttää aurinkoinen sininen taivas :)

Koulussa alko tänään uus ja viiminen jakso. Enää neljä viikkoa koulua! Ja tälläkin viikolla to ja pe vapaata eli pitkä viikonloppuuuuu. Huh kuin nopeaa menny eka vuosi. Nyt alkokin heti perään toisen näytön teko joka edellyttää indesignin käyttöä ja musta tuntuu että tän tehtävän aikana määritellään mikä on mun suhde siihen ohjelmaan myöskin tulevaisuudessa :D Noh, toivottavasti menee hyvin. Ei nimittäin oo aikaa ku tämä ja ens viikko nii mua vähä hirvittää.

Tänään vois jatkaa skinsin kattomista netflixistä. Aattelin myös ihan mielenkiinnosta kattoa kaikki lostit, ku ne on sinne nyt tullu. Sillon ku se alko katoin ykköskaudelta muutamia jaksoja ja muuten en kyllä muista yhtään mitä oon kattonu. Mua vaan lähinnä kiinnostaa miten se loppu :D

Ainiin, tänään tuli viesti että yks H&M:n paketti on tullu postiin! Elikkä huomenna hakemaan sitä! Hyvää viikon alkua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti