keskiviikko 29. toukokuuta 2013

KESÄLOMAAAA!!

Jihuu mulla alko kesäloma! :)) Sain jo toissapäivänä viimesen tehtävän valmiiksi, eilen en ollu koulussa ja tänään tein siihen opettajan ehottamat muutokset ja sitte päätin että mulla alko kesäloma!

Viime lauantaina tosiaan värjättiin multa se juurikasvu pois. Heti näyttää paljo kirkkaammalta tuo väri. Mutta silti tuntuu että se haalistuu ihan hirveen äkkiä pois.

IMG_6335
Välivaihe kuva

Päätin siis värjätä ton sivun eri värillä. Luokkakaverilla oli vajaa pullo jälellä crazy colorin violettea, joten ostin siltä sen loppu pullon. Sunnuntaina laitoin ekan kerran sen värin tohon, mutta mun hoitoaine+väri seoksessa oli liian vähän väriä, ja pidin sitä vaan puolisen tuntia päässä, joten se ei oikeen tarttunu. Näytti vaan homeläntiltä. 

IMG_20130528_162622
Se näytti jokseenkin tältä. Kuvassa ehkä näyttää vähän paremmalta ku mitä se oli.

Eilen kokeilin sitten värjäystä uudestaan ja sillä kertaa onnistu. Vaikka värin nimi on 'violette,' mun mielestä se on kyllä enemmänki sininen, eikä oikeestaan näytä violetilta kuin tietyssä valossa. (//edit: miks tää teksti on näin pieni vaikka sen kyllä pitäs olla ihan normaali. eikä toimi vaikka kokeilin monta kertaa.)

kolaaashhh

Oikean puoleinen kuva on vähä heilahtanu joten se vääristää väriäkin. Luonnossa tuo on vielä vähän tummempi tuo väri. Tykkään oikeen paljon :) Eilen olin tosiaan kotona, ja kävin päivällä kävelemässä siellä kampaamossa ostamassa vielä yhen purkin pinkissimoa. Oli vähän pakko ku suunnitelmana on ostaa sitte Helsingin cybershopista jotain toista väriä, ja tää näyttää kuitenki sen verran nopeaa aina haalistuvan. Oli aivan ihana käveleskellä ihan rauhassa ku aurinko paisto ja oli ihan super lämmin! Eilen ja tänään on ollu jotain +26 lämmintä ja oon aivan mielissään!

IMG_20130528_141516
Eilen, lähdössä käveleen

IMG_6338
Eilisen, ja tämän päivän vaatteet.

20130527_142717
Maanantain asu

Eilen tuli myös se yks H&M:n paketti jolla oliki kestäny jo ikuisuus tulla. Esittelen sen huomenna esimerkiksi. En kyllä ollu ihan 100% tyytyväinen niihin vaatteisiin mutta siitä lisää sitte. Lopuksi vielä pari kuvaa viikonlopulta. Sitte alanki tekeen ruokaa!


IMG_6331
Systembolaget on halpa (Y)

IMG_6337
Mun uuet lempisipsit!! Rainbown 'peruna snacks,' hintaa vaan 1,99€ ja ihan sika hyviä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti