sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Vierotusoireita

Keskiviikkona lähin tosiaan (sitte loppujen lopuksi bussilla) Ouluun. Keskiviikko iltana sitte huomasin että olin unohtanu läppärin laturin kotiin... Voi sitä tuskaa. Nyt oli sitte jotenki hirvee kiire päästä päivittään ees jotaki vähän tänne, vaikka eihän edellisestä postauksesta ookkaan loppujen lopuksi ku neljä päivää. Nyt se vaan tuntu jotenki kauheen pitkältä ajalta! Tänään pitiki sitte tulla yksin kotiin, koska Petellä oli vielä tänään Oulussa töitä. Tai no on varmaan vieläki. Jotenki äärettömän ankia olla yksin just nyt.

Niin ja joulukuun eka päivä eikä mulla oo ees vielä kalenteria!! Mummu kyllä vähä puhu että se ostais mulle veikkauksen joulukalenterin, niinku tässä nyt lähiaikoina joka vuosi. Nii ehkä saan sen sitte ens viikonloppuna jos mennään Ouluun päin :)

Piti ihan miettiä että mitä oon ees tehny. Torstaina käytiin Hannan ja meijän serkun kans verkkokaupassa mutka. Kävin vähä katteleen kameroita ku oon jo jonku aikaa haaveillu että pitäs ostaa joku halpa pokkari jota ois sitte joissain tilanteissa järkkäriä helpompi kulettaa mukana. Perjantaina mentiin sitte kaupungille melkeen samalla porukalla (+ yks serkku lisää.) Mää halusin oikeestaan käydä vaan Romeossa & Juliassa kattomassa jotain jouluisia lävistyskoruja. Koska joo kyllähän se pitää olla jouluna punaset pallot naamassa :D Ostin sitte angel biteseihin pallot, (joista ei nyt oo kuvaa muuten) ja toiseen korvaan punasen tunnelin. Ja jee! sain sen survottua paikalleen! En tajua miks se oli niin vaikeeta vaikka on ollu jo muutaman viikon se 12mm spiraali tossa. Miten voiki olla ihminen niin innossaan tollasesta asiasta :D

IMG_20131129_205039

Se vaan näyttää niin kivalta. Ainaki nyt sitte sen aikaa kunnes jatkan venyttämistä :D No ei mutta aion nyt kuitenki vähä aikaa nauttia tästä ku vuojen verran oon kuitenki tota nyt venyttäny ja vihdoin se näyttää melko kivalta. Toinen korva on tällä hetkellä 10mm eli ei oo kaukana perässä.

IMG_20131129_175947
Hannan kans stockmannin vessassa. Mun Nipa on niin söpö <3 :D

Tosiaan en sitte kaupungilta muuta ostanu. Menin sitte kaupunkireissun jälkeen tätille yöksi. Lauantaina eli eilen kävin purkamassa näyttelyn kirjastolta pois, ja menin sitte vaihteeksi iskälle yöksi. Siellä nukuinki sitte jälleen kerran huonosti (en käsitä mistä se johtuu) ja heräsin jo 9 aamulla. Siitä lähinki sitte kotiin vähä auttaan kattoon velipuolen poikia jotka oli meillä hoidossa. Seittemän bussilla lähinki sitte tänne Tornioon ja joo sillä lailla. Miten musta nyt tuntuu että oon selostanu tähän tosi sekavasti kaikkea? Pitää varmaan lukasta vielä läpi että mitä sitä on tullu suollettua.

Nyt hirvee kattomattomien youtube videoiden maratooni ja yritän keksiä jotain syömistäki.

2 kommenttia: