maanantai 30. joulukuuta 2013

Sairaana 2.0

Joopa joo. Eilen aamulla ku heräsin, olo oli kaks kertaa pahempi. Enkä ollu kyllä nukkunukkaan ku muutaman tunnin. Kurkku ihan järkyttävän kipeä, taas lämpöä ja nenä aivan tukossa. Ja totta kai mun nenäsuihke oli ihan lopussa. Lisäksi Pete oli vielä sen verran myöhään töissä, että kaikki apteekitki oli kiinni. Tässä on kuitenki aika hyvin apteekkeja ku Torniossa parin kilsan säteellä kaks, ja vielä Haaparannan puolella kolmas. (Tai no taitaa sielläki olla kaks mutta ei mitään hajua missä se toinen on) Niinpä jouduin kärvistelemään koko eilisillan ja yön ihan täysin tukkosen nenän kans. Voin kertoa että oli aivan järkyttävän hirveää. Ei ilman nenäsuihketta voi näköjään elää. Kuumekki nousi illalla lähemmäs 38. Nukkumisesta ei puhettakaan. PAITSI kumma kyllä, tänä aamuna tuossa kuuden jälkeen sain oikiasti jopa nukuttua! Oli ihan mahtavaa nukkua jopa jotain parin tunnin pätkiä putkeen.

Vähä ennen kahtatoista sitte herättiin ja Pete lähti apteekkiin ennen töihin menoa. Ja siis AH mikä helpotus. PAITSI, että järkytyin, ku Pete soitti apteekista ja kerto että vicks-purkki maksaa KAKSKYT euroa!? Siis tiedättehän, se ihanan tuoksunen voide mitä hierotaan esim rintaan ja sitte sitä nuuhkitaan siitä ja ai että on mukava. Se pieni purkki. Kakskymppiä. Mitä helvettiä? Ei sitte ihan kehannu ostaa. Mutta ehkä mää pärjään nyt ilmanki.


Ai että nyt elämä hymyilee ku on saanu vähä lääkittyä itteään. Nuo nessutki on aivan mahtava pelastus ku oon tässä pari päivää raastanu nenää jollain fakin talouspaperilla. Auuuu. 

Meni tosiaan uudenvuoden suunnitelmatki vähä uusiksi. Tarkotus oli lähtä tänään takas Ouluun (ku Peteki tossa hetki sitte lähti leville töihin uv:ksi) ja mennä johonki mökille Ainon ja sen kavereiden kans. Noh, enhän mää tämmösessä olossa jaksa lähtä mihinkään. Ehin jo hetken miettiä että oonko oikeesti uuden vuoden yksin sairaana jossain Torniossa? No en sitte onneksi kuitenkaan. Tänä iltana tai viimestään huomenna päivällä Hanna ja meijän serkku tulee tänne mun kans <3 Musta tuntuu että meillä on täällä kolmestaan ihan kiva uusvuosi. Ostetaan jotain kivaa syömistä, ammutaan pari pikku rakettia ja valetaan tinoja. Ja jos oon siinä kunnossa että jaksan lähtä ulos, niin kilometrin verran ku kävelee nii pääsee vaikka juhliin vuoden vaihtumista kahesti ku menee Ruottin puolelle :D Hehheh en tiiä oonko jotenki tyhmä mutta mun mielestä se on aika hauska juttu :D Ja tajusin just että meijän parvekkeelta on muuten pikkusen hyvät näkymät rakettien suhteen. Tästä näkee nimittäin esteettä tosi ison alueen ja vielä Ruottinki puolelle pitkästi. Nyt ku miettii nii en ookkaan koskaan ennen viettäny uutta vuotta muualla ku Oulussa!

Joo ja kyllä mietin tossa itekki että miks kirjotan jotain hirveetä tekstiä mun flunssaongelmista mutta ihan sama ku on kerran tylsää ja haluan kirjottaa :D Ja eikö tän koko blogihomman pointti vähä niinku oo että tänne saa survoa mitä tahansa ittiä huvittaa? :D 

Mutta nyt alan ehkä kohta vähä nukkumaan ja syömään ja semmosta. Mitä uudenvuoden suunnitelmia muilla on?
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti