keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Jouluaatto

Olipa kyllä ihana jouluaatto! Vaikka oliki tosiaan ensimmäistä kertaa ihan erilainen jouluaatto. Loppujen lopuksi se tuntu vaan paremmalta. Aatto alko kuitenki melko perinteisesti. Mentiin siis maanantaina iskälle yöksi, jossa heräiltiin jo ennen kaheksaa. (1. koska eihän sitä kehtaa aattona kovin myöhään nukkua, ja 2. koska pikkuveli heräs sillon.) Siellähän sitä oli sitte lahjat kuusen alla, jotka siinä sitte auottiin ennen ku alettiin kattoon joulupukin kuumaalinjaa. Tylsä vaan ku nykyään ne lastenohjelmatki on aivan surkeita ja tyhmiä :/ Onneksi lumiukko ei petä. Pikkuveliki jakso kattoa sen hiljaa alusta loppuun vaikka se muuten oliki aivan jännityksestä sekasi. Siinä sitte puolen päivän jälkeen käytiin Hannan kans mummulassa (joka on iskän naapurissa) jossa saatiin mummulta ja papalta lahjat. Sen jälkeen lähettiin laittautuun.

IMG_8820

IMG_8831
Mummulassa nappasin vaan nopiaa tämmösen "asukuvan."

Vähä ennen kolmea mentiin takas mummulaan, johon tuli myös mun kahen tätin perheet. Tähän mennessä mentiin siis vielä ihan perus jouluaatto kaavalla. Siellä sitte syötiin ja vähä aikaa istuskeltiin. Vähä ennen neljää lähettiin Hannan kans poikkeuksellisesti kotiin äitin luo. Ennen ollaan siis kokoonnuttu toiseen mummulaan johon on tullu myös mun tätin ja enon porukat. Täällä sitte laiteltiin ruokaa valmiiksi, ja Pete tuli viideltä. Oli jo kauhee ikävä ku ei oltu nähty kolmeen päivään :( Sitte syötiin TAAS. Ja kaikki oli niiin hyvää.

IMG_8836

IMG_8844

Kuuden aikaan sitte mummu ja eno tuli tänne ja alettiin jakamaan lahjoja. Niitä aattelin esitellä sitte myöhemmin. Ja ehkä mahollisesti videon muodossa. Syötiin täällä sitte vielä "iltapalaa", koska eihän sitä vielä oltu syöty tarpeeksi! Puoli kymmenen maissa lähettiin Peten äitin tykö yöksi. Siellä sitte istuskeltiin, jaettiin lahjat, ja syötiin vielä puolenyön maissa iltapala osa 2. Yhen aikaan alko väsyttään jo niin paljo että oli pakko lähtä nukkumaan. Vaikka ei kai sitä ois millään malttanu koska Peten piti lähtä jo tänään puolen päivän maissa ajeleen ylläkselle töihin :/ Onneksi nähhään jo ylihuomenna ku mennään molemmat kotiin. Tulin sitte tänään tosiaan takas kotiin. Ollaan täällä sitte vaan koko päivä oltu ja rentouduttu. Mummuki jäi eilen meille kaheksi yöksi. Mulla on kyllä sitte näköjää aika sairas olo. Kurkkuun sattuu ja nenää kutittaa. Saa nähä mihin tämä olo etenee. Nyt loppuun vielä vähä naamaspämmiä (pesuhuoneesta) ja instagram kuvia eiliseltä :)

IMG_8871

IMG_8854

IMG_8858

IMG_8862

IMG_8866
Mummu leikkas mun sivusiilin taas kuosiin maanantaina.

125

6 kommenttia: