torstai 5. joulukuuta 2013

Video lävistyksistä osa 3 + Jouluvideo





Noniin siinäpä ois taas ja oikee kaksin kappalein. Vitsi että olin tyytyväinen ku tuon lävistysvideon lataamisessa youtubeen kesti 12 tuntia <3 Tuosta tuli kyllä pikkusen liian pitkä mutta toivottavasti joku jaksaa kattoa.

Laitoin sitte ton jouluvideonki heti perään menemään joten tuli nyt sitte kaks videota samana päivänä. Eilen tosiaan laitoin joulukoristeet paikalleen ja halusin sitte samalla kuvata ne. Tosiaan ne kuitenki jo tänään ehti vähä muuttua ku kävin Ruottin puolella Rustassa josta ostin yhen pöytäliinan ja kynttilän.

Pictures1

Se kynttilä onki tossa ekassa kuvassa. Se tuoksuu IHAN joululle! Vaihdoin sen olohuoneen pöydälle noitten kolmen tuikkutelineen tilalle. Pöytäliinasta en vielä ainakaan ottanu kuvaa mutta se on ihana. Ois haluttanu ostaa vaikka mitä muutaki mutta yritin sitte vähä hillitä itteäni. Tänään tuli myös ebaystä (kiinasta?) yks paketti. Tilasin muutama viikko sitte sieltä semmoset värikkäät jouluvalot kolmella ja puolella eurolla(!) Joo-o, oli kai ne muuten ihan hyvät ja toimivat, ja vielä tosi pitkätki, mutta ne VÄLKKYY KOKO AJAN. Ja saa vielä oikeen ite valita seittemästä eri vaihtoehosta että MITEN ne välkkyy! Voisko enää olla paremmin asiat! Ei voinu sitte laittaa siihen sellasta vaihtoehtoa että ne on vaan. Silleen ihan rauhassa. En tiiä kykeneekö niitä pitämään päällä. Onneksi makso niin vähä :D Voivoi.

Nenässä vähä tuntuu siltä niinku ois nuha tulossa... :( Tähän asti oonki onnistunu sen välttään vaikka kaikilla on ollu nyt syksyllä ja vielä joillaki moneen kertaan. Vois tässä kohta alkaa kattoon Percy Jackson Hirviöiden meri elokuvaa että onko se yhtä hirveää märkää kakkaa ku se ekaki. Luultavasti.

P.S. Oli pakko laittaa joulun ajaksi jouluinen tausta koska joulujoulujoulu :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti