tiistai 10. joulukuuta 2013

Lisää jouluostoksia ja semmosta

En keksiny otsikkoa. Newsflash! Päivitys jouluvalotilanteeseen: Pete on niin näppärä että se jotenki jollain maailman oudoimmalla systeemillä sai niistä valoista irti vaikka mitä ihania asetuksia :D Myöskin semmosen että ne vaan on ihan paikallaan päällä. Nyt ne tosin tossa sekoilee vähä itekseen. Musta vähä tuntuu että ne alkaa sekoileen ku ne on monta tuntia putkeen päällä.

Lähin viime perjantaina yhentoista jälkeen ajaan Ouluun. Meillä oli Hannan kans varattu liput Nälkäpeliin 13.45 näytökseen. Pääsin siis vihdoin kattoon sen. Hanna katto jo toista kertaa :D No joka tapauksessa oli kyllä tosi hyvä elokuva. Meni melkee täysin niinku kirjoissa, ja ne kohat jotka oli jätetty pois, ei häirinny ainakaan mua. Pari oli sellasta eh?? kohtaa mutta se nyt on aika väistämätöntä. Kaiken kaikkiaan erittäin hyvä elokuvasovitus. Loppuviikonlopusta en sitte tehny mitään kovin erikoista.

Tänään käytiin Peten kans Ruottin puolella ikeassa ja rustassa, ja sitte vielä kauppakeskuksessa vähä joululahjaostoksilla. Tai no minä kävin lahjaostoksilla. Piti sitte oikeen sneakisti olla ku ostin samalla Petelle toisen joululahjan :)

IMG_8655

IMG_8656

IMG_8662

IMG_8657

Oli pakko saaha ikeasta nuo söpöt joululasit. Hintaki oli säälittävät 3kr/kpl joka on siis euroissa huimat (tarkistan oikeen laskurilla) 33snt! Ikeasta ostin myös tuon sinkkiämpärin/ruukun/törpön. Siihen oli tarkotus ostaa punanen joulutähti mutta en sitte sieltä ikeasta kehannu sitä ottaa ku se ois paleltunu autossa, ja totta kai unohin sitte rajalta sen ostaa. Noh, pitää käyä jostain hakeen joku päivä. Punanen nauha on rustasta josta ostin sellasen nauhapaketin, ku haluan tänä vuonna paketoida lahjat kangasnauhalla. Sieltä ostin myös tuon tähti kynttiläpidikkeen. Aattelin että vois tohon survoa jotain kuusenoksia tai jotain muuta kivaa. Kuvissa näkyy varmaan myös tuo pöytäliina jonka ostin viime viikolla ja josta taisinki mainita. Pitäs vielä silittää se.

IMG_8672
Tän illan napostelut

122

Loppuun vielä viimesimmät instagram kuvat. Ekaa kuvaa tuskin tarvii sen enempää selitellä. Toisessa kuvassa oon mää lego-ukkona. Finnkinossa oli tommonen hieno josta piti saaha kuva. Sitte vielä kaks pakettia jotka paketoin tänään. Jihuu ekat joululahjapaketoinnit tälle vuodelle! Siinä näkyy myös paperit jotka ostin. En oo ihan varma onko tuo toinen punanen vai pinkki. Se taitaa vähä riippua valostaki. Ostin sen kyllä punasena :D Noita ruusukkeita ostin myös rustasta. Oli semmonen pitkä tuubi jossa oli vihreitä, sinisiä, pinkkejä/violetteja ja vaaleenpunasia ruusukkeita. Ei kaikki ihan perinteisiä värejä mutta aattelin että kivaa vaihtelua :) Mun mielestä on vaan niin kiva paketoida söpöjä paketteja. Tietenki pittää olla myös ihania papereita yms.

Oho, kello on jo 12! Hupssss. Pitäs mennä nukkumaan varmaanki. Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti