maanantai 23. joulukuuta 2013

KAKS YÖTÄ JOULUUN

Aattelin tulla kirjottaan pienen päivityksen ihan vaan koska HALUAN. Ylihuomenna on jouluaatto :> Ootan kyllä ihan yhtä innossaan ku aina ennenki. Koko ajan hirvee nälkä ku mietin että kohta saa kaikkia niin niin hyvää ruokaa! Meillä on tosiaan pikkusen erilainen jouluaatto tänä vuonna, kun ensimmäistä kertaa ikinä, ei enää ollakkaan äitin puolella aattoiltapäivää-iltaa koko suvun kesken. Ajatus ei aluksi ihan hirveesti innostanu ku se on vaan niin tärkeä juttu ollu aina, mutta nyt ku sitä on vähä kypsytelly niin nyt se tuntuuki jo ihan hyvältä idealta. Sitä paitsi oltiin eilen kaikki yhessä ku meijät oli kaikki kutsuttu mun enon luo syömään. Ne paljastuki sitte jonkulaisiksi hääjuhliksi paikan päällä ku eno ja sen naisystävä (tai no vaimo) paljasti että ne oli menny torstaina naimisiin. Siellä sitte porukalla märistiin ja halailtiin :D Oli kyllä melkonen yllätys.

Perjantaina tosiaan vietettiin tyttöjen kans iltaa (niinku sanoinki edellisessä postauksessa.) Ensin istuttiin Essin tykönä, ja yhentoista jälkeen lähettiin Apolloon jossa oltiinki sitte pilkkuun asti. Ite en ollu Apollossa aikasemmin käyny mutta kaippa se oli sitte ihan ok paikka. Yritin Essin luona ottaa asukuvaa mutta sanomattaki selvää ettei se oikee puhelimella onnistu.

20131220_221021

Pitää joskus yrittää ottaa noista housuistaki parempaa kuvaa ku mulla oli tosiaan ekaa kertaa jalassa mun uudet (feikki) disco pantsit jotka tilasin nellyltä marraskuun lopussa. Ne oli sitte vähä liian isot takapuolen alta nii niitä piti pikkusen kaventaa. Nyt ne on sitte kuitenki sopivat ja tykkään tosi paljooon :) Niiden kans oli sitte tollanen (näkee hei tosi hyvin ku on vielä kaikki mustaa) lyhyt toppi. Oli mulla vielä sellane 3/4 hihanen musta pusakka tossa päällä mutta se ei sitte kuvaan päätyny.

Tänään en oo mitään kovin ihmeellistä tehny. Huomenna on vissii sitte aikanen herätys, (klo 7) koska lupauduin lähtemään Mamin, Hannan ja tätin porukan kans aamulla kauppahalliin kahville, ja ostaan viimesiä jouluruoka juttuja. Illalla mennään sitte Hannan kans iskän luo yöksi (niinku joka vuosi aatonaattona.) Pete tulee vasta aattoa vasten yöllä Rovaniemeltä töistä joten nähdään sitte vasta aattona päivällä </3 En jaksa oottaa.

124

Siinäpä vielä loppuun perjantain instagram naamaa. Tänään tossa laitoin tollaset jouluiset tekokynnet. En oo kyllä ihan varma tykkäänkö näistä. Ehkä pitää vähä viilailla ja kattoa sitte. Mulla ei oo koskaa ennen ees ollu tämmösiä.

Mutta jos en huomenna kirjottele enää niin hyvää joulua kaikille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti