maanantai 23. joulukuuta 2013

HUOMENNA ON JOULU

Joo tänään nyt vielä viimeset joulufiilistelyt ennen huomista :) Ei kyllä taas yhtään ollu joulu olo ennen ku lauantaina saatiin kalkkuna jääkaappiin. Sen jälkeen koko jääkaappi on tuoksunu ihan kalkkunalle joka kerta ku sen on aukassu. Sitä ku pariin kertaan haisteli nii johan alko tuntuu joululta.

IMG_8753

Tänään tosiaan herättiin jo seittemän maissa, ja vähä ennen kaheksaa lähettiin ajeleen kaupunkiin päin. Aateltiin että ei oo paljo porukkaa ku menee tosi aikasin. Muut oli aatellu samallalailla. Oli tosiaaan jo kaheksalta se kauppahalli ihan ammuttu täyteen porukkaa. Vaikka joo olihan se vähä ahistavaa ku siellä ei meinannu päästä liikkuun, mutta jotenki sielläki oli sitä semmosta joulun tunnelmaa. En ymmärrä miten se on mahollista semmosessa ihmistungoksessa. Eipä meijän onneksi tarvinu ostaa ku leipiä ja juustoja. 

20131223_082838

Siinä sitte jotenki kummasti sattu vapautuun vielä yks isompi pöytä kahvilasta, johon mahuttiin kaikki seittemän (minä, Hanna, mami, täti ja sen mies, ja kaks pientä serkkua.)

20131223_085617

Siinä yritin sitte vähä syyä jotain aamupalaa, (lihapasteijaa ^) vaikka oliki aika ällö olo ku illalla meni myöhään koneella ja ehin nukkua vaan kolme ja puoli tuntia suunilleen. Oonki nukkunu tänään sitte kahet päikkärit. Saa nähä miten saa illalla unta. Tuskin saa muutenkaan ku oon vasta niin pieni ja joululahjat jännittää :> Ja seki vielä että edelleenki nukun aina iskällä huonosti. Jaksaiskohan raahata mummulasta patjan jos se vähä auttais asiaa. 120cm sänky on vaan liian ahas mulle ja Hannalle :D

Mutta tosiaan, tästä aletaan pikkuhiljaa lähteen kaupan kautta iskälle päin. Katotaanpa tosiaan jos palailisin tänne joulupäivänä :) Loppuun vielä vähä jouluisia kuvia joita tänään otin.

IMG_8728

IMG_8748

IMG_8774

IMG_8736

IMG_8752

Nyt vielä HYVÄÄ JOULUA kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti