torstai 19. syyskuuta 2013

Uudet hiukset!

Eilen oli siis etäpäivä eli kotona lyhyelokuvan kässärin kirjottelua. No päätettiin sitte jo toissailtana luokkakaverin kans että huomenna (eli eilen) värjätään ne mun hiukset vaikkei pidennykset ollu vielä tullukkaan. No eilen aamulla (no okei yhen jälkeen) sitte ku nousin ylös, niin täällähän ne pidennykset mua olohuoneessa ootteli! Samoin ku yks toinenki paketti mutta siitä lisää myöhemmin. Muahan tosiaan vähä jännitti nää pidennykset että mitä sieltä nyt sitte tuleekaan ku ebaystä tilasin ja oli niin halvatki. No eihän niissä ollu sitte yhtään mitään vikaa! Ilmeisesti aivan täysin aitoa hiusta ovat ja ihanan pehmeät.

Luokkakaveri tuli hakeen mua kotoa puoli kuuden maissa, ja käytiin ostaan rajalta värinpoisto. Oli vissiin pikkusen tehokasta ainetta ku sen vaalenemisen näki melkeen silmissä :o Melkeen ois tullu täydellisen blondit hiukset ku ei ne ollu oikeestaa ees keltaset. Mukavasti kuitenki alta paljastu sitä vanhaa vihreää väriä parista kohtaa :D Sitte ku oltiin saatu oikee väri päähän, kaveri lähti kotiin ja mää jäin tänne heiluun väri päässä ja värjäileen pidennyksiä.

kolomone

Oli muuten aika paljon hiuksia tossa. Kolme osiota enemmän ku esim. cybershopin pidennyksissä, ja puolet halvemmalla sai. Not bad. Mulla oli koko ajan ihan hirvee jännitys päällä että miten nää onnistuu. Yölläki vielä heräilin välillä ja muistin että ainii apua ne pidennykset. En nimittäin enää yöllä jaksanu alkaa niitäki kuivaileen ja kokeileen. Aamulla laitoin sitte kuitenki päähän ja onhan nää nyt kyllä aika ihanat :)

kakone

yköne

Jihuu :) Näistä oli kyllä tarkotus tulla vähä tummemmat. Se luultavasti korjaantuu ihan vaan sillä että ostaa lisää väriä ja laittaa ihan sellasenaan sen päähän. Tähän siis sekotin aika paljo hoitoainetta, koska tyhmänä urpona ostin vaan yhen purkin sitä väriä enkä tajunnu että sen pitäs riittää pidennyksiinki vielä. Hoitoaineeseen sekotettuna riitti aika hyvin ja pikkusen sitä tais jäädä purkin pohjalle. Kylläpä mää nyt kuitenki näitten kans pärjään aivan hyvin siihen asti että saan ostettua lisää väriä! Peteki jopa tykkää tästä väristä. Pinkistä ja vihreestä se ei kuulemma tykkänny :D Mutta pientä fiksailua vaille täydelliset siis :) Jotenki ihmeellisesti onnistuin survoon ne kaikki pidennyksetki päähän ilman että klipsit vilkkuu mistään. Mulla on kuitenki niin ohuet hiukset että pitää aika tarkkaan laittaa vähempiäki pidennyksiä.

No se toinen paketti sitte. Kauan kaivattu muovinen lokerikko lävistyskoruille!

IMG_7758

IMG_7759

Ai että mun pieni sisäinen järjestelijä oli mielissään ku pääsin noita koruja tohon järjestelemään. Vasemmalle tuli kaikki 1,6mm jutut ja oikeelle 1,2mm. Jälkimmäisiä tosin mulla ei oo vielä kovinkaan paljon joten ainaki väliaikasesti laitoin nuo plugitki tonne.

IMG_7762

Yks syksyn ja talven hyvistä puolista on kynttilät. Nyt niitä voi taas polttaa ku tulee pimeä. Tai no voi kai niitä muutenki mutta mulla ainaki on nyt alkanu tulee semmosia kunnon kynttilä innostuksia. Mua oottais postissa vielä yks paketti ja sitte pitäs olla kaikki tullu! Se onki erittäin mieluinen paketti :) Tai ainaki jos se on hyvä. Toivottavasti se on. Siitä lisää huomenna. Se ois huomenna perjantai. Paitsi että Petelle tuli tänään GTA 5 joten voi olla aika gta:an täyteinen viikonloppu tiedossa. AWESOME.

6 kommenttia:

  1. Aivan ihaaaaaaanan väriset hiukset!! Voi kumpa olisi itselläkin pokkaa värjäillä.... :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kai se värjätä jos kovin paljo haluttaa kokeilla :>

      Poista
  2. pystykkö antaa sen myyjän nimee keltä tilasit ? :> ois ite ajatuksissa tilailla kanssa muttaku en tiiä keltä uskaltaa kokeilla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tietenki! :) Myyjän nimi on: tonmoonfashion2009
      Ja se tuote just minkä ite tilasin on tämä: http://viewitem.eim.ebay.fi/TM-Clip-In-Remy-100-Human-Hair-Extensions-Full-Head-8-Wefts-18-Clips-Deluxe-UK/251222046643/item

      Poista
  3. Plug to the dinosaurs?? Oh, I so want to!

    VastaaPoista