lauantai 14. syyskuuta 2013

Pakettipäivä

Oiiii että ootti tänään mukavia yllätyksiä eteisen matolla. Kaks pakettia oli tullu kotiin asti ja yks odotti vielä hakemista postissa. Ekana oli semmonen pikkupaketti ja mulla oli pieni aavistus mitä sielä saattais olla. On nyt tosiaa tossa opintotuen huumassa tullu tilailtua vähän vaikka mitä eikä oikeen enää muistakkaan mitä kaikkea :D

IMG_7669

Hihii tämmönen kaulakoru :) Hintaa oli vaivaset 2.50 puntaa ja siihen pikkusen postituskuluja päälle. Oisko tuo suunilleen joku 3cm korkea. Valittavana oli myös vähän isompi koko mutta päädyin sitte tähän pienempään. No toinen paketti oli sitte crazy-factoryltä. Tällä kertaa toimituksessa kesti vähä kauemmin, eli viis arkipäivää. Aikasemmin menny aina vaan kolme.

IMG_7664

Vaaaau. Niin siistejä plugeja :) Ja kaikki on siis mun tavote koossa eli 12mm. Tästä lisää alempana.

IMG_7665

Vähän erikokosia palloja. Yhet mustat 5mm bridgeen ku tajusin että mulla on kaikki(?) mustat pallot vaan muovisia. Loput onki sitte näihin angel biteseihin. Vähä hankala sillee ku on yhet 1,2mm ja toiset 1,6mm. Sitä en hoksannu aatella ku lävistäjä kysy kumman kokoset haluan huuliin.

IMG_7667

Kaks mustaa tappia, ja kaks bioflex tappia. Sitte vielä yks hevosenkenkä (oisko ollu 10mm?) ja BCR joka valitettavasti on ehkä liian pikkunen. Tai tuo väli tossa on ehkä niin ohut ettei se mee tosta nenän keskiosasta. Harmi koska tuo on niin söpö pikkunen rengas.

Sitte tosiaan tuosta korvan venytyksestä! Vaihdoin keskiviikko iltana oikeaan korvaan 9mm expanderin. Se oli semmonen melko raskas tapaus ja vähän mietin että mitenhän korva siitä tykkää kun se vähä veti sitä silleen mutkalle/alaspäin. Niinku näin:

IMG_7647

No tänään sitte ku tuli tosiaan tuo CF paketti ja siinä mukana myös seuraava koko eli 10mm. Aattelin sitte ihan huvin vuoksi sitä siihen kokeilla ja sehän meni ihan sukkana sisään. JEE. Kaks kokoa isommaksi vaan parissa päivässä ilman mitään kipua. Ihmeellistä.

IMG_20130913_134301

Ookoo ei tuo ihan perille asti vielä menny mutta kuitenki :) Tosi kiva, koska enää 2mm tavotteeseen!! Varsinki ku vasen korva meinaa nyt vähä vammailla eikä oo suostunu meneen seittemään milliin sitte millään. Laitoin siihen nyt sitte 6mm kaveriksi 1,6mm mikä kyllä menee sitte 7,6mm eli en tajua miks se meni niin helposti?? Tai no se meni ekana ihan helposti paikalleen eikä ees sattunu mutta nyt se sitte on ihan tosi inhottavan kipiä aina välillä. Tosi outoa.

Tänään lähettiin Ouluun ajeleen joskus neljän maissa Peten työautolla. Käytiin sitte mennessä postissa hakeen se mun kolmas paketti joka oli mun uus hiusväri! :) Vielä pitää oottaa että toinen väri ja pidennykset tulee ja sitte voi vaihtaa vihdoin väriä! En jaksais oottaa. Lopuksi vielä parin päivän asusta kuvaa. Kuvat on otettu muistaakseni eilen.  

lalallaal

20130913_153854

Ja tän päivän naama. Uskaltauduin vaihtaan noihin angel biteseihin nuo pienemmät pallot (3mm.) Pari päivää näytti huolestuttavasti siltä että toiselle puolelle alkais iho kasvaan tapin päälle mutta sitte se yhtäkkiä vaan katos ennen ku ehin ees sekotella uudet suolaveet sen hoitamiseksi. Passaa kyllä!

Huomenna oiski sitte luvassa vähä pienimuotosia mummun synttäreitä (=syödään meillä ruokaa) ja illalla kaverin kans elokuviin ja sen jälkeen yhille. Ainaki :)

2 kommenttia: