sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Okeeeei.....

Okei mää tein sen. Uskalsin ladata ekan vlogin youtubeen. Saa nähä, vähä jännittää :D Apua. Laitan sen nyt tähänki sitte. Lisäksi päivitin vähä tota sivupalkkia, eli laitoin sinne tommoset suuuuper hienot nappulat mistä pääsee nyt mun instagrammiin yms. Laitan siis sen youtube napinki sinne heti ku oon tän kirjottanu loppuun. Osaankohan nyt laittaa sen videon tähän?



Vau ehkä jopa osasin. Tosiaan joo. Bear with me. Ehkä se tästä vielä lähtee parempaan suuntaan :D

Vähän vielä muutakin juttua. Aivan ihanan rento viikonloppu ku ei tarvi oikiasti tehä yhtään mitään. Paitsi käyä huomenna apteekissa.. Ruuaksikki tekasin vaan äkkiä makaroonimössöä (= jauhelihaa ja voi makarooneja pelkästään sekasin, jos joku ei tiiä.)

Päivän pettymys oli ehottomasti se että pringles purkki mikä ostettiin, oli IHAN selvästi vajaa. Meillä oli vielä toinen mihin verrata. Laitoin reklamaation :))

Oon kattonu vierestä ku Pete pelaa GTA:ta, ja välissä on katottu Skinsin viimenen kausi loppuun. Oli kyllä pieni pettymys se. Kelloki on näköjään jo kohta puoli kolme.

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan sinulle on haaste blogissani, ja koska en osaa käyttää tietokonetta, laitan tämän kommentin uudestaan tähän... :D

      http://bulletproof-noora.blogspot.fi/2013/09/3x11-haaste.html

      Poista
    2. Joo määpä käväsen kattomassa sen ku kerkeän! :))

      Poista