torstai 5. syyskuuta 2013

Bannerin päivitys

Sain nyt vihdoin tehtyä nuo muutokset tohon banneriin mitä aioin tehä. Omasta mielestä tuo on paljon parempi noin.

Eilen oltiin siis vähän viettämässä iltaa kaikkien kuvapuolen opiskelijoiden kans. Oli kyllä kiva ilta ja onneksi mentiin. Aamulla meinas vähän heikottaa ja koulussa portaiden kiipeäminen oli aika raskasta :D Sitte ruuaksi oli vielä uunimakkaraa mikä nyt on semmonen ruoka joka vähä meinaa ällöttää normaalissaki olotilassa :D Illasta tuli parit kuvat otettua mutta ne nyt ei oo mitenkään julkaisukelposia yhtä lukuunottamatta.

20130904_200341

Hehheh kuin hauska oonkaan. Koulussa tein nykytaiteen kurssin tehtävän loppuun vähän ennen puoltapäivää jonka jälkeen tulin takas kotiin nukkumaan.

20130905_114224

20130905_114239

Siinä on mun mahtava nykytaideteos :D Maalasin siis sateenvarjon harmaaksi ja sitte kiinnitin siihen nuo höyhenet. Ostin tota varten kolme pussia valkosia höyheniä (ei ollu värillisiä tiimarissa nii piti ite maalata) ja nyt mulla on kaks ja puoli pussia valkosia höyheniä :D Ei menny ihan niin paljo ku kuvittelin. Eikä siitä pussista yhtään osannu aatella paljoko niitä oli. No mutta, viikonloppu alko jo tänään ja oon niin mielissään ku saa nukkua <3 Huomenna lähetään Peten kans Ouluun iltasella. Se on kivaa :)

P.S. Mun uus paras kaveri:

IMG_7441

4 kommenttia:

  1. tykkään ihan sikana sun hiuksista ja tyylistä! ja sun tyyli kirjottaa on ihan sikakiva :)

    oon itekki just alotellu blogia, jos jaksat käydä kurkkaa!
    http://unbreakablebeat.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No heh, kiitos! :) Ja joo käyn kurkkaamassa :)

      Poista
  2. Siisti tuo sateenvarjo, nykytaide on kyllä kiinnostavaa...! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mää en just oikeen meinaa tajuta sitä ollenkaan :D Siinä on vähä se että voit tehä ihan mitä vaan ja sanoa sitä taiteeksi. Yhtä aikaa paras ja tyhmin puoli :D

      Poista