perjantai 20. syyskuuta 2013

Päivän asua ja maailman hienoin paita

Jee tuntuupa pitkästä aikaa jotenki aivan erityisen hienolta että on perjantai. Jotenki jännästi eri asia ku on pitkästä aikaa kotona. Vaikka ei sillä etteikö Oulussa ois ihan yhtä ihana olla. Aina jotenki mieli lepää ku pääsee takas sinne. Siellä on vaan aina koko ajan niin paljo tekemistä ku pitäs yrittää käyä niin monessa paikassa parin päivän aikana.

Tänään oli lyhyt koulupäivä. Päästiin jo vähä puoli yhentoista jälkeen. Tulin sitte kotiin ja pienen koneella hengailun jälkeen nukuin päiväunet. Just ku niiltä heräsin, Pete soitti että se pääsi töistä, ja lähin käveleen Rajalle jossa käytiin kaupassa ja postissa. Postissa mua ootti erittäin odotettu paketti Romwelta. Oli mun eka tilaus sieltä ja hyvin näytti homma sujuvan. En nyt muista kauanko siinä meni mutta ei ainaan sitä maksimi aikaa mikä tais olla jopa 15 päivää ilmasessa, eli hitaammassa toimituksessa. Paketissa luki että se tuli Singaporesta. Olin hieman että ohoh. MUTTTA sitten siihe ite paitaan joka siellä paketissa oli! Rakastan.

kol

kaks

Hhihhiih <3 Se on niin täydellinen. Materiaali on tosi jännää. Vähä niinku etäisesti verkkari kangasta, mutta kuitenki paljo pehmeämpää. Sisäpuolelta kangas on myös aivan ihanan pehmeää. Koko oli myös täydellinen. Se on vaan niiiin siisti. Pete kiusas mua ensin ja sano että se on Mordor.

Koulusta tullessa kuvasin päivän asuaki. Tykkäsin siitä paljon vaikkei ollukkaan päällä ku vaan pari tuntia :D

nel

yks

Tossa on siis eriksee paita (seppälä) ja hame (H&M). Hei siis tosi laadukkaita kuvia tulee ku on verhon läpi vastavalo ja sitte vielä kattolamppu päällä. Tykkäisin vaan niin paljo tosta verhosta taustana. Ongelmana on vaan juurikin se vastavalo. Ja kattolamppu on pakko olla päällä ku muuten ois ihan pimeää. Ihanat harmaat päivät.

Tosiaan siitä "projektista" mistä puhuin sen kameran jalustan oston yhteydessä. Oon vähä tässä jo pidemmän aikaa (=monta kuukautta) suunnitellu alottavani jonku muotosen vloggauksen. Ihan tuolla youtuben puolella siis, mutta jos nyt sitte huomenna uskallan sen mun tänään kuvaaman videon sinne laittaa, niin ilmotan siitä kyllä tännekkin :D Iik.

Pete meni jo nukkumaan joten musta vähän tuntuu että mun ilta kuluu tässä netissä heiluessa (no millonpa ei kuluis) ja mitä luultavimmin päätyy demiin :D Hyvää viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti