perjantai 27. syyskuuta 2013

Haaste

Ohoh onpa menny monta päivää kirjottelematta. Ihan vaan kyllä siks etten oo tehny mitään erikoista. Käyny vaan koulussa väsyneenä ja tullu kotiin nukkumaan päiväunia. Samaa joka päivä.

Bulletproof-blogin Noora haasto mut tänään tähän aika monessa blogissa olleeseen haasteeseen. Ajattelin sitten tehdä huvikseen tämän :) Kiitos siis Nooralle!

Haasteen säännöt:
  • Kiitä haastajaa.
  • Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 faktaa itsestään.
  • Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
  • Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
  • Heidän pitää valita 11 bloggaajaa.
  • Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
  • Ei takaisin haastamista.

11 faktaa minusta

1. Rakastan lukemista. En tiiä onko tällä mitään tekemistä sen asian kans että meijän äiti on kirjastossa töissä, ja on myös lukenu meille paljon ku on oltu pieniä. Opin lukemaan 6-vuotiaana ja luin ensimmäisen isomman kirjan (Harry Potter ja viisasten kivi ofc) seitsemän vuotiaana. 

2. Rakastan myös tatuointeja ja lävistyksiä. Lävistyksistä en ees joskus vuosia sitte oo tykänny. Näistä vois kirjottaa joskus vähä pidemmästikki.

3. Eläimet on aivan ihania. Tykkään koirista ja kissoista ihan yhtä paljo mutta jos pitäs sanoa nii oon ehkä silti enemmän "kissa-ihminen." Haluan kuitenkin koiran heti ku sen ottaminen on vaan mahollista. 

4. Ainut syy miksi on ihan kiva että syksy (ja talvi) tulee, on se että nyt saa oikeen urakalla polttaa kynttilöitä, juua teetä ja käpertyä peittoihin. Saa myös käyttää kivoja syksyvaatteita ja kenkiä.

5. Oon ihan hirveen ujo. Kuitenki sitte ku tutustun johonki ihmiseen kunnolla, voin olla ihan oma urpo itteni.

6. Alotin vasta (pitkän harkinnan jälkeen) vloggaamisen.

7. Coca-Cola on parasta. Ja maito. Pete aina nauraa mulle ku juon maitoa ihan himona. Joskus ihan vaan janojuomanaki. 

8. Rakastan myös laulamista. Se on kaikista eniten just se mun juttu. Siinä on vaan vähä sellanen ongelma etten uskalla laulaa kenenkään kuullen. Mun sisko on varmaan ainut joka on tässä parin vuojen sisällä kuullu mun laulua ja en mää nyt senkään eessä ihan täysin vapautuneesti laula. 

9. Opiskelen kuvallisen ilmaisun perustutkintoa ja musta valmistuu ens syksynä kuva-artesaani. Oon jo valmiiksi vaatetusalan artesaani.

10. Ollaan oltu mun poikaystävän Peten kans yhessä kohta kolme ja puoli vuotta. Siitä ajasta ollaan asuttu yhessä nyt vähä päälle vuosi. 

11. En halua ikinä lapsia. 

Nooran kysymykset:

1. Millainen on mielestäsi "täydellinen" ihminen, jossa ei ole mitään vikaa?
 - Ei mun mielestä sellasta ihmistä ookkaan. Kaikissa on jotain "vikaa."

2. Mikä on juuri sinun "se oma juttu", mistä haluat ihmisten sinut muistavan?
 - En oikeen osaa sanoa. Varmaan jostaki hienosta kuitenki. 

3. Mitä pelkäät?
  - Kuolemaa. Omaa ja läheisten.

4. Mieleenpainuvin unesi? Painajainen ja hyvä uni?
  - En oikeen oo sellasta mikä ois jääny mieleen. Yks ehkä minkä näin joskus pienenä jostain roboteista jotka hyökkäs meidän kotiin. Heräsin siitä täristen ja hiestä märkänä vaikkei se ollu ees kovin pelottava :D

5. Mikä asia saa sinut suuttumaan/ilahtumaan?
  - En nyt tiiä suutunko oikeestaan kovin usein mistään. Varmaan jos on huono päivä niin suututtaa ihan pienetki asiat. Ilahtumaan saa yleensäkki Pete. Sitte aina viikonloput ku meen Ouluun ja nään kaikki ihmiset. 

6. Miksi kirjoitat blogia, mistä kaikki lähti?
  - Joskus ku olin ehkä 13-14 aloin muka kirjottaan blogia. Se oli sillon ku löysin kaikki blogit ja aloin lukeen niitä. Se ei kuitenkaan edenny oikeen mitenkään ja oli muutenki ihan hirveetä ripulia :D Tyydyin sitte vaan monen vuojen ajan olemaan lukijan roolissa. Nyt sitte viime vuoden lopulla aloin miettiin asiaa uudestaan ja helmikuussa sitte alotin "uudestaan." Kirjotan tätä siksi koska tykkään kirjottaa, ja on kiva ku on paikka mihin voi laittaa vaan kaikkia kuvia ja selittää kaikesta.

7. Osaatko soittaa mitään soitinta?
  - Valitettavasti en. Ala-asteella käytiin siskon kans yhessä pianotunneilla jonku aikaa mutta se sitte vähä jäi ku ei kumpikaan oikeen meinattu oppia. Tai sitte vaan luovutettiin :D Oon kuitenki aina halunnu osata soittaa pianoa.

8. Suurin haaveesi tulevaisuudessa? Mitä haluat saavuttaa?
 - Ei mulla varmaan oo mitään semmosta suurta haavetta. Kuulostaapa säälittävältä. Tai no ei ainakaa just nyt tällä hetkellä tuu mielee :D Jos nyt pitäs jotain sanoa nii haluaisin tehä sellasta työtä jota oikeesti tykkään tehä.

9. Jos saisit määrätä jonkun yhden lain, mikä se olisi?
 - Varmaan joku tämmönen että kaikki lasten hyväksikäyttäjät + raiskaajat vois kastroida tai jotain. Mun mielestä on vaan niin naurettavaa ja sairasta että jotku rahapetoksen tms tekijät saa paljo kovemmat tuomiot ku edellä mainitut. Ja eikö siinä oo vielä joku sellanenki juttu että joku seksuaalirikos merkintä vanhenee jossain välissä?

10. Millaisia blogeja seuraat? 3 lempiblogiasi?
  - Seuraan sellasia blogeja jotka käsittelee sellasia aiheita jotka mua itteä kiinnostaa. Mulla ei sillee oo mitään erityisiä lempiblogeja. Tai on tosi monia sellasia mitä tykkään lukea. 

11. Lapsuuden haaveammattisi? Miksi juuri se?
  - Näitähän on ollu kaikkia perus eläinlääkäriä/hoitajaa ja opettajaa. Eläinlääkäri siks ku tykkään eläimistä. Opettaja jutusta en sitte tiiä. Oisko sitte ollu jotain tekemistä sen kans että aika monet mun sukulaisista on opettajia/koulunkäyntiavustajia.

Mun kysymykset:

  • Mikä on lempielokuvasi? Entä tv-ohjelma?
  • Jos saisit toivoa yhtä asiaa, (mitä vain) mikä se olisi?
  • Kuvaile itseäsi kolmella sanalla.
  • Mikä on lempivuodenaikasi?
  • Kahvi vai tee?
  • Lempiruokasi?
  • Mitä harrastat?
  • Paras asia mitä sinulle on tapahtunut?
  • Missä näet itsesti viiden vuoden kuluttua?
  • Lempijuhla?
  • Huipuimmat ihmiset elämässäsi?
JOOOOO. Siis ensinnäki nuo 11 faktaa oli ihan järkyttävän vaikee keksiä. Toiseksikki kysymykset oli vielä vaikiampia keksiä ja siksi ne onki ihan paskoja. En nyt jaksa alkaa ees miettii että ketä tähän haastaisin joten tehköön kuka ikinä haluaa!

Tänään oli melkeen vapaapäivä. Piti vaan tehä yks pieni parityö. Huomenna on varmaan lyhyt päivä koulussa, ja iltapäivällä lähen Ouluun. Äiti tulee kaverinsa kans käymään Haaparannassa, ja pääsen samalla kyydillä luonnollisesti Ouluun. Lauantaina käydään luultavasti Hannan kans vähä reijittelemässä korvia. Pete lähti eilen työreissulle joten oon täällä vaan tylsistyneenä katellu Harry Pottereita. Tänään oon kattonu jo 2, 3, 4, 5, ja nyt on puoliverinen prinssi menossa. Kohta kuitenki on pakko lähtä suihkuun ja nukkumaan. Huomenna on perjantai JEE!  


pölölö
Pari päivää sitte otettuja kuveleita.

3 kommenttia:

  1. en oo ikinä aatellu et tota bridgee vois pitä silmälasienkaa mut sulla se näyttää tosi hyvältä !:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo voihan sitä! :) Sanoo vaan laitettaessa että pitää olla sillai että lasejaki voi käyttää :)

      Poista
  2. Tässä sulle lisää haastetta :>
    http://foreverxdiamonds.blogspot.fi/2013/09/haaste.html

    VastaaPoista