sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Elokuvissa

Heloooou. Tuossa pari tuntia sitte oltiin perillä Torniossa. Eilen tosiaan syötiin meillä kotona, kylläkin ihan normaalisti ihan normaalia ruokaa, mutta myös mummu tuli syömään koska sillä oli syntymäpäivä. Siinä sitten seittemän maissa vein Peten kotiin ja lähdin ite kaupunkiin. Mentiinkin sitte Ainon kans molemmat autolla kaupunkiin eli luonnollisestikaan ei menty enää elokuvan jälkeen baariin. Käytiin siis kattomassa We're the Millers eli Millerit. Molemmat oltiin aateltu että se on just sellanen suht paska mutta katottava komedia. Se sitte yllättiki ihan positiivisesti ja siinä sai ihan tosissaan nauraakki. Vaikkaki se 13€ oliki ihan järkyttävän suolanen hinta. Jos nyt ottaa huomioon että viikolla päivällä lippu maksaa 6,50€...

IMG_7673

IMG_7674

IMG_7671

kolaasi


Elokuva tais loppua joskus vähä kymmenen jälkeen. Siitäpä sitte lähin takas Peten äitin tykö. Tänään käytiin sitte minä, Pete, Peten pikkuveli ja äiti, haukiputaan Navetassa syömässä Peten äitin synttäreiden kunniaksi (jotka tosin oli jos pari viikkoa sitte.) Petehän se oli viisaana ehottanu sitä Navettaa äitillensä ku siellä oli viimeksi niin järkyttävän hyvää se ruoka. Oli pakko ottaa sama lehtipihvi annos ku viimeksi ja ihan yhtä hyväähän se oli. Niiiiiiin hyvää. Käykää kaikki syömässä se siellä. Oli tosi hienoa ku joku juoppo siellä mölisi aluksi mutta se sitte vissiin lähti pois onneksi. Tyyliin: apua, raiskaus! 

Nyt varmaan uppoudun youtube videoiden pariin ja ehkä syön jotain iltapalaa. Niin ja yritän ottaa viimesetki ilot irti viikonlopusta </3 Huomenna kouluun yheksäksi eikä mulla oo ollu missään välissä aikaa tehä viikonlopun tehtävää. Hohhoi. Ois muka tunnin ajan pitäny jossain istua ja havainnoida ympäristöä + tehä muistiinpanoja koko ajan. Niinku joku kunnon stalkkeri ainaki.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti