tiistai 17. syyskuuta 2013

Tänttärää

Otsikolla ei oo sen syvällisempää seksuaalista merkitystä. Aloin tossa miettiin että mitä ihmettä mää ees tein eilen? Muuta ku nukuin aivan liian pitkät päikkärit. No mutta käytiinhän me tosiaan Ruottissa systembolagetissa, ja myös Lidlissä. Paistopisteessä ei ollu enää voicroisantteja. Murrrrr......... NOH, tänään oli onneksi jälleen kerran lyhyt päivä koulussa. Onneksi, koska mulla sattu päähän. En ehtiny aamulla syömään että oisin voinu ottaa lääkettä. Enkä sitte tajunnu ees ottaa kouluun lääkettä mukaan että oisin voinu ruokailussa ottaa. Genius. No loppu kuitenki jo ennen kahtatoista ja tulin kotiin (mitäpä muutakaan ku) nukkumaan päikkärit. Olin päikkäreiden jälkeen jotenki kumman pirteä, vaikka en ees nukkunu kovin kauaa. Yleensä on ihan kuollu olo ku herää. Sitte olinki innossaan lähössä kirjastoon palauttaan kirjoja, ja postiin hakeen pakettia. Kävin siinä sitte myös H&M:llä mutkan ku oli tarkotus kattoa jotain kivaa pipoa. No ja sehän löytyki sitte jejee.

IMG_7752

IMG_7751
Oiiii se on niin söpö <3 Ja näyttää jopa kivalta mun päässä. Joissaki pipoissa näytän ihan urpolta. Vähän kyllä pitkin hampain maksoin tosta sen KYMPIN (no okei 9,95) mutta ku se oli niiin kiva :))

IMG_7754
Tämmösen neulepannanki ostamista olin miettiny ja nyt tajusin sitä jopa kattoa. Se on kiva! Makso 5,95 muistaakseni.

IMG_7748

IMG_7749

Ekassa kuvassa edustalla oleva purkki eli lagoon blue tuli siis tänään postissa. Taempi eli atlantic blue oli siis se minkä perjantaina hain, ja se on siis se 'pääväri'. Lagoon blueta tulee pidennysten latvoihin ja sivusiiliin :) Saa nähä kuin paljo tohon saa hoitoainetta sekotella koska tuo väri näyttää TOSI tummalta purkissa. Melkeen yhtä tummalta ku atlantic blue. Ja jos joku ei jaksa väriä googlettaa niin sen pitäs olla sellanen aika vaalee turkoosihtava sininen. Siks se on kyllä erittäin hämmentävän tumman näköstä. Vaikka jostain luinki että nuo näyttää paljo tummemmalta purkissa.

Huomenna oiski sitte tosiaan 'vapaapäivä,' eli toisinsanoen saa kotona kirjottaa lyhytelokuvan kässäriä. Perjantaina pitää olla valmis. Saas nähä oisko huomenna vähä hiustenvärjäys hommiaki... :) Loppuun vielä pari randomia kuvaa.

IMG_7743
Bongasin tän ihan innossaan Ruottissa että OOH punasta somersbyä. Sitte mietin että eikös tätä kuitenki oo Suomenki puolella tölkissä? Noh ihan sama, maistu ihan joltain pesuaineelta joten en osta toiste.

IMG_7728
Eilen muka otin parit kuvat vaatetukseta. Oli vähä semmonen en jaksa panostaa -päivä ku väsyttiki niin hirveenä. Farkut ja huppari ftw.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti