maanantai 9. syyskuuta 2013

Last few days

Noin sitä saa yksinkertasesta otsikosta hienomman kuulosen ku sen kirjottaa englanniksi. Eiku...  Tosiaan perjantaina oli vapaapäivä. Siinä heräilinki vasta kahen maissa. Kävin suihkussa ja laittelin ittiä ja kamppeita kasaan ihan rauhassa. Totesin myös että on erittäin kivan näkönen ku laittaa vaan puolikkaat tekoripset tonne silmän ulkonurkkaan. Tulee semmoset kivat siivet hihi :)

IMG_7521

IMG_7523

IMG_7552

Otin itestä kuvia perjantaina koska sehän on luonnollisesti parasta ajanvietettä. Mutta voihan pieru ku olin suihkussa nii bridgestä tippu toinen pallo ja viemäriinhän se meni. Nyt ei voi käyttää mun lempparikoon eli 5mm palloja :( Pitää ostaa yks pallo.

Lähettiin perjantaina 19.00 bussilla Ouluun. Jäätiin keskustassa pois kyydistä, ja mentiin kauppuriin syömään. Miksi en nyt muista oonko muistanu jo hehkuttaa kauppuria täällä? Noh kuitenki. Käytiin siellä (siis bar & grill Kauppuri5) ensimmäisen kerran 2010 ku mää täytin 18 ja Petellä oli valmistujaiset. Sillon rakastuttiin. Sen jälkeen ollaanki sitte käyty aina vähintään kerran kuukaudessa siellä syömässä. Nyt tietenki vähä harvemmin ku asutaan Torniossa. Mutta kuitenki, maailman parhaat hampurilaiset! Ainut huono puoli on se että tila on niin pieni että monesti sinne ei mahu syömään. Kaikki siis ehottomasti kauppurienkatu viitoseen syömään!

Lauantain oltiin ihan järkyttävän reippaita. Laitettiin herätyskellot soimaan vähä kaheksan jälkeen koska Peten piti hoitaa yks työjuttu yheksän maissa. Itehän heräsin jo vartin yli 7 mikä semisti ärsytti. Siinä lähettii sitte puoli yheksältä liikkelle. Ku työasia oli hoidettu, ajettiin verkkokauppaan, josta ostin vihdoin ja viimein sen kameran jalustan! Jee. Seuraavaksi ajettiin keskustaan jossa käytiin alkossa ja stokkan kukkapuolella, koska illalla oli tiedossa mun enon naisystävän nelikymppiset. Käytiin vielä limingantullin prismassa, jossa käveleskeltiin ja mietittiin että miks on näin paljo ihmisiä jo liikkeellä, (kello oli ehkä vähä yli 10) ja että nääkö on nyt niitä normaaleja ihmisiä :D

Synttäreille mentiin kuuden maissa. Oli hauskaa ja syötiin hyvvää ruokaa :)

IMG_7571

IMG_7586

Pois lähettiin joskus puoli yhen jälkeen. Sunnuntaina ku oltiin haettu auto enon luota, lähettiin käyttämään - vihdoin - viikinkiravintola Haraldin lahjakortti (anteeksi korjaan oravannahka) jonka sain tädiltä synttärilahjaksi.

ruuat

Aluksi tuotiin tollasta mitä lie kivikovaa ruisleipää jota kastettiin sulaan voihin. Pete söi karitsaa+pottumuusia ja mitähän kaikkea muuta tossa annoksessa olikaan. Mää söin loimutettua lohta (joka kylläki oli kaukana loimutetusta, ja varmasti vaan paistettua) ja perunapannukakkua(wat?!) + emmental-kastiketta. Mun mielestä ruoka oli ihan OK. Totesin kylläki että esimerkiksi meijän äitin tekemä loimulohi oli paljo parempaa ku tuo. En siis välttämättä menis toista kertaa syömään. Lisäksi ne velotti VEDESTÄ euron. Kotiin lähettiin ajeleen Peten työautolla joskus siinä puoli yhdeksän maissa. Mulla oli siinä koko matkan huono olo ja paleli. Kotona mittasin sitte kuumeen ja oliha sitä sitte vähä kuumetta. Oon ollu tänään siis kotona ja tänäänki on ollu semmosta pientä kuumetta melkeen koko päivän.   

Tuntuu että tuli taas hirveen pitkä selostus :D Nyt ku on tuo kameran jalusta nii vois pikkuhiljaa alkaa toteuttaan yhtä 'projektia' mitä oon tässä jo pitkän aikaa miettiny. Siitä lisää myöhemmin :)

2 kommenttia:

  1. Voi viinirypäle että oot nätti! :) Tykkään hulluna sun tyylistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe viinirypäle :D Mutta kiitos nyt kuitenki ja niin oot kyllä itekki :)

      Poista