torstai 8. elokuuta 2013

Pientä päivitystä

Syy miksen oo kirjotellu mitään, on yksinkertasesti se etten oo tehny MITÄÄN. Tästä tulee nyt semmonen kunnon ihmeellinen selityspostaus.

Viime viikon torstaista lauantaihin Kemissä ois ollu satama open air, jonne olisin päässy kuvaileen. MUTTA ilmeisesti kemi-tornion välillä bussit kulkee erittäin paskasti. Eli se siitä sitten. Ois ollu mukavaa valokuvauskokemusta mutta joo ei.

Mun unirytmi on nyt aikalailla tyyliä aamulla 4-6 nukkumaan ja herään päivällä 3-5. Pakkohan se on vähä nukkua varastoon ennen ku koulu alkaa :)) Aamuherätykset ei oo ihan mun juttu aina. Tuskin kovin monen muunkaan. Koulunhan ois pitäny alkaa tänään, mutta tiistaina tuli viesti ryhmänohjaajalta, että meillä alkaakin vasta maanantaina! Erittäin mukava yllätys :) Huomaa kyllä että koulu on alkanu ja että kaikki opiskelijat on tullu takas Tornioon ku subbarit jumputtaa ja mopot pärisee. Asutaan siis ihan koulun (ja asuntolan) vieressä. Mikä on muuten hyvä, mutta sitte ku pitäs olla heräämässä aikasin kouluun ja neljältä aamuyöllä kuuluu hirveetä mökää nii se ei ookkaan kovin hauskaa.

Untitled
Mun uus kalenteri <3 Oon aina halunnu muumikalenterin ja nyt P osti sen mulle :)

Tatuointi paranee hyvin. Välillä kutittaa tosi raivostuttavasti mutta ei mitenkään kovin pahasti. Huuli turpos aika pahasti. Alko jo vähä pelottaan että tappien pituus ei riitä. Viikon se turvotus kestiki, mutta nyt on 'vaara' ohi. Eilen aamulla huomasin että turvotus on vähä laskenu ja tänään varsinki tappien varret näkyy jo parin millin verran. Vielä pitää kuitenki ens viikko näiden pitempien tappien kans jaksaa ennen ku mennään Ouluun viikonlopuksi ja pääsen käymään Pitbullissa. Muuten ei oo kyllä ollu mitään ongelmia. Oon tottunu näihin aika hyvin eikä nää tunnu ees hankaavan ikeniä tai hampaita mitenkään erikoisesti. Jee.

Oikeestaan ihan kiva että koulu alkaa. Ootan myös sitä että on oikeesti pakko joka aamu laittautua ja pukia oikiat vaatteet päälle. Eilen vaalensin ja värjäsin uudestaan mun sivusiilen. Se alko oleen vaan semmonen ihme harmaan ja sinisen sekasotku ku oma väri pukkas esille. Sunnuntaina pitää värjätä vielä loputki päästä ja tätä sivuakin vielä uusiksi kun ei ihan tullut vielä sen väristä ku aattelin.

Eilen tehtiin hampurilaisia. Tällä kertaa tehtiin ite vaan pihvit. Sämpylöinä toimi lidlin paistopisteeltä ostetut ciabatta leivät. Oli ihan hyvää mutta ei kyllä yhtä hyvää ku ite tehdyt sämpylät.

IMG_7100

Jokohan se alkais riittään. Hirveesti selitystä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti