lauantai 31. elokuuta 2013

And Every Occasion I'll Be Ready For The Funeral

Tänään oli isopapan hautajaiset. Nyt alkais riittään niiden osalta ku on jo kolmissa käyty vähä yli vuoden sisällä. Ei vaan ehkä ihan jaksa enää.

IMG_7337

Tässä ois niinku päivän hautajaislookki. Musta tyllimekko H&M ja musta jakku H&M myös. Ja sukkahousut ostettiin eilen (tättäräräääääää) H&M:ltä.

Hautajaiset alko jo enne kymmentä (aamulla kyllä vaan) joten herätyskello piti laittaa soimaan samaan aikaan ku kouluaamuinaki. Meinas sitte vähä väsyttää ja oliki pakko nukkua päiväunet kun päästiin takas kotiin. Varsinki ku sitte tuli velipuolen pikku pojat hoitoon niin sitte oli taas vähän tekemistä :) Ei siis ihan surkeissa tunnelmissa menny tämäkään päivä.

Eilen oli myös kiva päivä. Lähin koulusta (tai siis museolta) jo puoli 11 (kun ruokailu alko) kotiin syömään. Bussi Ouluun lähti 11.45. Syy miks piti lähtä niin aikasin oli se että Hannalla oli vanhojentanssipuvun sovituaika Zeppeliinissä neljältä :) Ja mehän löydettiin puku! Ihan mahtavan ihana puku. Tietenki sitte oli pakko saada se itellekki heti päälle ku oli muutamat kerrat ensin katellu vierestä ku Hanna kokeili pukuja ;) Laitetaan nyt kuitenki ensin kuva siitä puvun oikeasta omistajasta :)

nipaprinsipessa

Se on vaan niin ihana :) Hassuinta oli se että tyyliin yks Hannan kriteereistä oli alusta asti että puku ei saa olla ainakaan vaaleanpunainen :D Näin siinä sitte kuitenki kävi. Väri on tosi haalean vaaleanpunanen, mutta tietenki nuo paljetit ja helmet tuo lisää sitä väriä. Oikeastaan tossa on vaan yks ainut vaaleanpunanen tyllikerros. Kaikki muu on valkosta.

olenprinsessa

Hihi kuinka onnessaan ihminen voi ollakkaan ku saa ihanan mekon päälle :> Enhän mää oo ikinä mitään noin hienoa mekkoa pitäny päällä. Kuvat on otettu sitte eri vuorokaudenaikoihin että sen takia nuo värierot. Paremman kuvan väristä antaa ehkä mun kuvat koska ne on otettu päivänvalossa.

Postissa tuli tosiaan torstaina kivoja paketteja. Ensin tuli heti aamusta postiluukusta kameran kaukolaukasin. Toimi muuten täydellisesti :) Sitte kävin koulupäivän aikana hakemassa postista H&M:n paketin. Tilasin alennuksesta ihan vaan perus collegehousut ku makso vaan 4,90 tai jotain. Sitte musta hame epäsymmetrisellä helmalla. Siitä kuvaa sitte ku on päällä seuraavan kerran :) Se oli kyllä tosi kiva.

Nyt vois alkaa pikkuhiljaa harkitteen nukkumaan menoa. Huomenna takas Tornioon luonnollisestikkin. Onneksi ens viikolla alkaa koulu taas normaalisti yheksältä ja pääsee jopa sinne ihan koululle eikä tarvi enää sielä taidemuseolla käydä.

IMG_7343

Öitä!

2 kommenttia: