perjantai 16. elokuuta 2013

Uusia vaatteita

Muutama viikko sitte mummu tilas mulle (ja vähä muillekki lapsenlapsille) H&M:ltä pari vaatetta. Ne tuli jotenki tosi monessa eri erässä eikä kaikki oo vielä ees tullu. Tänään kuitenki ku tulin Ouluun, (pitkästä aikaa <3) mua ootti leggingsit, paita ja kengät (kengät ostin ite.) Kengistä en nyt hoksannu ottaa vielä kuvaa mutta laitan vaikka huomenna tai joskus :)

pallero

Leggingsit oli 9,95 mutta paidan hintaa en muista. Molemmat oli kyllä ihan täydellisiä. Lekkinssit on semmosta aika liukasta materiaalia, ja vyötärö yltää aika korkealle mikä on hyvä. Paita on semmosta aivan ihanan pehmeää ohuehkoa collegea. Jotenki kuvittelin että se ois semmosta ihan liru kangasta, joten yllätyin positiivisesti. Pituuski on mukava.

Oltiin tosiaan tänään kahden maissa Oulussa. (Seuraavaksi luvassa grand reveal) Pete tosin lähti kavereiden kans mökille. (En jaksa enää kirjottaa että "P" koska se on mun mielestä kuulostanu alusta asti ihan helvetin vammaselta enkä enää ees muista miks oon tehny niin.) Itehän sitte raahasin matkalaukkua ympäri keskustaa ja suuntasin kohti Pitbullia vaihtaan nää korut lyhemmiksi. Vähän sattu ku koruja vaihdettiin ja vertaki tais pikkusen tulla, mutta ai että muuten helpotti. Oon viikon nyt niiden pitempien kans kärvistelly ja se on ollu niin rasittavaa. Koko ajan syödessä, juodessa ja esim haukotellessa on esiintyny kaiken näköstä ärsyttävyyttä. Nyt on niin helppo olla. Jännä miten näihin onki tottunu näin hyvin näin nopiaa. Aluksi tuntu niin omituiselta, ja nyt ei juuri ees huomaa vaikka miten liikuttelis suuta. Että jeejee! Se vaan näköjää laitto tähän 2mm isommat pallot mitä siinä oli, nii on nyt sitte vähä isommat :D Mutta eipä se haittaa.   

Sisko otti musta nää kuvat, niin halusin sitte ottaa senki vaatteista kuvat. Tässäpä sitte ois. (Iik toinen grand reveal.)

nippeli

Tässäpä ois sitte Hanna 17.v eli mun pikkusisko :) Jos jotaki kiinnostaa niin Hannan leggingsit on myös H&M:ltä, ja paita Ginasta.

Tässä vois kohta pari tuntia nukkua ku puoli neljän maissa pitää lähtä viemään äitiä ja isäpuolta lentokentälle. Ne mursut menee Dubliniin viikoksi. En oo yhtään kateellinen en....

P.s. 8mm on nyt kokonaan korvassa, jee! Enää 4mm nii tavote on saavutettu!

4 kommenttia: