sunnuntai 11. elokuuta 2013

Viimeinen lomapäivä

Iik tänään on viimenen lomapäivä ja seki lähenee jo loppuaan. Pitäis vielä pakata koululaukku ja miettiä mitä laittaa päälle. Sen kyllä tietää että unta ei ennen aamua saa joten huominen menee varmaan parin tunnin unilla.

Eilen (aiemmassa postauksessakin esiintynyt) Ainoseni tuli mun (meidän) luo tänne Tornioon. Siinä sitten värjäsin hiuksia, jonka jälkeen tehtiin ruokaa, syötiin, ja alettiin laittautuun iltaa varten. Vähän kymmenen jälkeen lähdettiin sitten käveleskelemään Pikku Berliiniä kohti, jossa en vielä itsekkään ollut käynyt. Osa syynä siksi että sinne on ikäraja viikonloppuisin 20. Paikka oli ihan mukava, mutta hieman oli semmoinen joukkoon kuulumaton olo kun paikan keski-ikä oli ehkä 40 :D Siinä yhet juotiin ja siirryttiin vähän matkan päähän Umpitunneliin. Jokahan on siis ihan hirveä paikka. Oli pieni järkytys kun huomattiin että sinne oli JONOA. Eikä ihan vähänkään. Päästin sitten sisään kuitenki aika nopeaa. Vaikka portsarin mielestä en vissii oikeen näyttäny samalta henkilöltä ku mun ajokorttikuvassa. Täytyy kyllä sanoa että ihmiset oli ihan helvetin töykeitä. Tanssilattialla joka puolelta tönittiin KOKO ajan. Eikä välillä ees mitään ihan pientä tönimistä. Voisko vähän kattoa miten siellä heiluu? Se alko käymään se homma loppua kohti jo lähinnä aika koomiseksi. Sitte joku ruottalainen mies kehtas vielä ohikulkiessaaan puristaa mua perseestä. Silleen oikeen "huomaamattomasti." Oikeesti kuka tekee tommosta? Sama tyyppi tuli vielä sitte lähtiissä sönköttään meille jotain ensin ruottiksi ja sitte englanniksi. Ei jaksettu ees vastata. Hyi. Siitäpä mentiinki sitte kebabin hakuun ja kotiin syömään ja nukkumaan. Vaikka en saanu sitte unta kuitenkaan vaikka olin ihan poikki.

IMG_7152

IMG_7125
uuen tatuoinnin herutusta

IMG_7121
Thhhihihi tirsk tirsk

Huulen turvotuski laski vihdoin ja viimein. Ainut huono homma vaan että nyt liian pitkät tapit meinaa olla välillä tiellä ja tarttumassa paikkoihin mutta ehkä mää ens viikon vielä kestän. Niin ja korvan venytyskin edistyy. Tosin, niin ku arvelinki niin tuo silikoninen (8mm) spiraali on ihan kökkö. Just siks ku se on niin nahkea. Ekan kerran piti turvautua rasvan apuun.

Nyt alan keittään spagettia ja miettiin mitä laitan huomenna päälle. Hih. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti