keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Kudosnestettä ja enkelin puraisu

Sain siis varattua tatuointiajan Oulun Pitbulliin, vierailevalle artistille, Kimmolle. Käsittääkseni Kimmo on töissä Jyväskylän His master's tattoossa. Muutenhan Pitbullin ajat olis menny jonnekki 3-4kk päähän, joten olin onnellinen että ehdin saada tuon ajan. VAIKKA, en ite tajunnu ollenkaan ennen kun sisko sanoi (kun tatuointi oli jo valmis) että: 'et sitte voi uija enää tänä kesänä.' No enpä niin joo. Voi helvetti. Ei voi mitään :D

Aika oli siis jo kymmeneltä aamulla, (iik) ja menin sinne tätin ja siskon kans. Siinä kun alkuhässäkät oli hoidettu, eli löydetty mun sähköposti kaikkien muiden sähköpostien joukosta, ja vähän katottu tarkennuksia, niin alettiin hommiin. Tai no määhän vaan istuin. Se oliki sitte yllättävän nopea homma, sillä valmista tuli jo 20 minuutissa! Jospa nyt laitan sitte kuvan tähän väliin ja selitän sitte lisää:

IMG_7093

Teksti on siis pätkä Lana Del Reyn biisistä video games. Mun mielestä tuo on vaan yksinkertasesti niin hyvin ja kauniisti sanottu, ja se koskettaa mua jotenki tosi paljon. Monesti vaan tulee tippa linssiin ku tota biisiä kuuntelee. Tämä on nyt yleisesti ottaen osoitettu mulle rakkaille ihmisille, mutta luonnollisesti se eniten ehkä kuitenki tarkottaa omaa rakasta poikaystävää. Tai se vaan mulla tosta lauseesta ehkä ekana tulee mieleen. Mutta siinäpä lyhyesti sen tarkotus. Paikkana on (jos kuvasta ei saa selvää) vasemman jalan sisäsyrjä, heti nilkan yläpuolella. Paikka on kyllä ihan täydellinen, ja mun mielestä se näyttää jotenki niin kauniin sirolta tuossa. Fontti on scriptina jos jotaki kiinnostaa, ja itse sen siis valitsin. Mitä kipuun tulee niin tämä oli ehkäpä vähiten kivuliain tatuointi. Aikaisemmat paikathan on siis olkapää, rinta, jalkapöytä ja tuo kädessä kyynärtaipeen alapuolella(?miten ton nyt selittää). Muut noista (paitsi jalkapöytä666) meni semmosella pienellä, osittaisella irvistelyllä, mutta tän jalan kans ei tarvinu ees irvistellä. Ja olihan tuo nopia homma muutenki. Oon siis erittäin tyytyväinen, ja tatuoitsijaki oli mukava tyyppi.

Siinä sitte lähettiin kierteleen vähän kauppoja sillä aikaa ku ooteltiin että lävistäjä tulee töihin. Jalka oli yllättävän vähä aikaa jälkeenpäin kipeä. Tai ainaki kävelemään pysty normaalisti jo jonku puolen tunnin päästä. Puoli 12 maissa mentiin sitte takas pitbulliin lävistyksiä varten! Tässä vaiheessa mulla oli minimaalisia hengitysvaikeuksia ja tuntu niinku saaattasin kohta oksentaa :D Jännitys IHAN pikkusen helpotti ku pääsin lävistystuoliin istumaan. Huom, ihan pikkusen. Lähinnä vaan se pahoinvointi pikkusen helpotti. Valittin näihin sitte 1.2mm tapit 3mm palloilla. En tiennykkään että tapin paksuuden saa ite päättää. No kipu ei sitten ollu kovin paha. Jos pitäs arvioida niin ehkä jotain bridgen kivun luokkaa. Kun eka oli laitettu, näytin vissiin jotenki siltä että ois ollu paljo pahempi, kun mua kaikki käski hengittelemään ja rauhottuun vähä aikaa :D Mulla ei kuitenkaan ollu mitään hätää, eikä ees kauhistuttanu hirveesti ajatus siitä että heti tulee toinen perään. Toinen puoli sattu ehkä pikkusen enemmän, tai ainaki tuntu niinku ois jotaki rutissu hirveesti ku neulaa työnnettiin läpi :P Yleisesti ottaen ei ollu mikään kovin hirvee kokemus. Jälkikipu oli yllättäen aika olematonta. Tietenki sattu sitte enemmän ku vaikka hymyili tms, mutta ei mitään semmosta jatkuvaa jomotusta ollu oikeastaan yhtään. Onhan näissä totuttelua varmasti parisen viikkoa, koska tuntuuhan se oudolta ku on suussa yhtäkkiä jotain ylimäärästä. Syöminen on myös aika mielenkiintosta vielä ainaki. Oletan kuitenki että se tästä helpottuu :D Ostin taas semmosen easypiercing suihkeen ulkopuolen puhdisteluun, mutta suolaveen suun purskuttelua varten päätin tehä ite. Jos huonoja puolia miettii nii ensinnäki panikoin koko ajan että iiikkk nyt mun ikenet heti vetäytyy ja iikk ne varmaan painuu jotenki tonne suun sisälle. Ja eihän tää pussailukieltokaan mikään kovin kiva oo itQ parQ. Mutta jospa tää nyt tästä. Lyhyempien tappien vaihto (n. 2vkon päästä kuulemma) kuuluu hintaan. Ja voin tosiaan suositella Pitbullin Akia kyllä kaikille. Ihan varmasti on erittäin ammattitaitoinen ja muutenki vaikuttaa mukavalta, sekä vastailee kysymyksiin. Mulla on nyt vaan tämmönen tyhmä ja rakeinen kännykkäkuva, koska tänään oli huono hius ja naama päivä, nii en alkanu ottaan uusia kuvia. EHKÄ huomenna sitte.

20130729_172707
AUUUUUUUUU enkeli puraisi minua ylähuulesta. Ei saa enkeli.
....kuvittelin tilanteen. Hämmentävää.

Niinku kuvasta ehkä näkyy, eilen en huomannu minkäälaista turvotusta. Tai näkee tosta ainaki että tappi sojottaa aika pitkällä ulkona. Tänään tää huuli on ilmeisesti kuitenki turvonnu, koska se ei oo läheskään noin paljo ulkona enää. Tykkään näistä kyllä aika paljon :) P:n mielestä nää on ihan hirveet :) Mutta ehkä se silti vielä tykkää musta nii ihan sama. Joo-o, maanantai oli kyllä semmonen oikeen reipas masokisti päivä. On se vaan jännä että sitä pitää päästä antamaan rahaa ihmisille että ne satuttais sua :D Lääkäriin en kyllä menis kirveelläkään mutta tatuointi sitte vaan anytime! Jokohan se selostus alkais riittään. Mulla on tapana selittää näistä tämmösistä jutuista kaikki mahollinen mitä irti lähtee. Ehkä lopetan nyt ennen ku keksin vielä jotain mitä piti sanoa. Ehkä lähen myös kohta nukkumaan. Ainiin mutta loppuun vielä kuva miten piti syyä aamupala tänään. Nuoki oli ehkä vähä liian isoja osa.

IMG_7098


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti