tiistai 20. elokuuta 2013

Vali vali

Yritän pitää valituksen minimissä mutta sitä on nyt luvassa vähäsen. Meillä on nyt kaks viikkoa koulua taidemuseolla. Erittäin huonoissa ja epäergonomisissa tiloissa. Pöydät on huonot, (jalkoja ei saa pöydän alle jonku fakin rautatangon takia) tuolit on suurimmaksi osaksi pelkkiä puisia jakkaroita, (eli ei selkänojia) ja luokka on muutenki ihan liian pieni meijän 20 hengen ryhmälle. Ihan niinku tuo ei jo ahistais tarpeeksi nii entäpä se kurssi sitte. Lukkarissa luki vaan että 'grafiikka' ja aattelin että nonii tuohan saattaa olla jotain kivaa. Noh, se oli ihan jotain muuta. Jokainen jota kiinnostaa voi ihan ite googlettaa (koska mää en sitä jaksa alkaa ees yrittään selittää) taidegrafiikka + esim. kuivaneula (joka on vaan yks tekniikka, mitä tällä hetkellä tehhään). Jos tollanen homma ei kiinnosta, nii se ei sitte kiinnosta ollenkaan. En tykkää yhtään tommosesta ihme värkkäämisestä kaiken maailman litkujen ja värien kans. Mulla on käet koko ajan kuivana, pää kipiä niistä hajuista, ja tänään mun käsivarret alko oudosti hilseileen tai jotain? HYI. Nii ja sitte pitää olla vielä jotku 'työvaatteet' päällä koska ne värit ei kuulemma vaatteista lähe. Lisäksi seuraavan tekniikan kans ollaan hyvin keskeisesti myös hapon kans tekemisissä. EHHHH. Ehkä lopetan ennen ku lietson itteniki taas hirveään epätoivoon. Nyt on kuitenki vielä 12 ja puoli tuntia armonaikaa. Nii ja tosiaa ei sitte yhtään lyhempiä päiviäkään voi olla ku kuus tuntia joka päivä.. Nyt pari kuvaa viime päiviltä: 

baabla

1. Nää on nyt ihan missä sattuu järjestyksessä näköjää, mutta tää on tältä päivältä ku olin alkamassa päiväunille, jotka sitte venähti kolmen tunnin mittasiksi. Voi kakka. 2. Perjantain ja lauantain välisenä yönä Oulun lentokentällä siskon kans. Edit: Siinä näkyy myös ne kengät mitkä tilasit H&M:ltä. Ne on aivan IHANAT <3 Miau. 3. Lauantaina minä ITE. 4. Sunnuntaina matkalla kotiin ja Kemin linja-autoasema.

20130817_220207
Lauantain vaatetusta t. maailman paras kissapaita.

Viikonlopuksi meen Ouluun ja näillä näkymin myös Petellä on vapaa viikonloppu. Jeeeeee. Saas nähä saataisko käytettyä eräs syntymäpäivälahjaksi saatu ravintolalahjakorttiki :)

Nyt pitää varmaan alkaa syömään jotain ja valmistautuun henkisesti huomiseen. Huomenna ei oo tosin ees sitä lohduttamassa että näkisin Peten illalla kun se lähtee Ouluun töihin jo aamulla. Pitää siis olla pari päivää yksin. Nyyh.

4 kommenttia:

  1. Kateus kisu-kenkiä kohtaan! <3 Tilasin ite myös samat mutta ne oli mun mörssärijalkaan liian pienet ja olisin tilannu uudet tilalle mutta sopiva koko oli loppu, nouuuu! :'D

    VastaaPoista
  2. löysin tän blogin just ja pakko liittyä lukijaksi! Oot huippukaunis c:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No heh kiitos kauheesti :> Ja tervetuloa lukijaksi! :)

      Poista