keskiviikko 14. elokuuta 2013

Uus banneri

Jeejee intouduin tekeen uuden bannerin. Tuo edellinen vaan vaivas jotenki ku ei se ollu niin hyvä. Tällä kertaa oli photoshoppiki käytössä. On se vaan niin helppo ja mukava. Määhän en tosiaankaan oo mikään photoshopvelho, (minkä kyllä huomaa sanomattaki) mutta aina joskus yllätän itteni ku muistan jonku jutun tai keksin ite miten se tehhään. Tulee semmonen mahtava onnitumisen tunne :D Pitäs alkaa pikkusen vaikka harjottelemaan kaikkia juttuja. Mulla on vaan joku ihme ongelma ton kans että vaikka oppisinki tekeen jonku jutun nii ne ei millään meinaa pysyä mun päässä.

Mutta joka tapauksessa. Teen varmaan tuohonki vielä pienen muutoksen mutta olkoon nyt kuitenki tuossa. En jaksa enää siirtyä P:n koneelle tekeen :D Vertailun vuoksi vielä vanha banneri tässä:

banneri2

Ja uus nyt luonnollisestikki näkyy tuossa ylhäällä.

Tänään oli tosiaan vapaapäivä. Käytiin mutka rajalla, ja varasin itelleni ajan näöntarkastukseen. Instrumentariumissa oli melko hyvä valikoima kehyksiä kympillä(!), joita sitte kokeilin. Niistä kyllä varmasti löytyy sopivat mikä on kyllä ihan huippu juttu.

Nyt alan kuitenki kirjottaan ton taidehistorian kurssin tehtävän. Koska eihän sitä toki voinu tehä päivällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti