tiistai 27. elokuuta 2013

vats ap

Eilen huomasin että oho mitähän ihmettä ku viime postauksesta on jo melkeen viikko aikaa. Hyihyi. Mahollisimman lyhyesti mitä on tapahtunu viikon aikana: Lähin Ouluun jo torstai-iltana. Siellä menin sitte mummulaan yöksi. No perjantaina oli sitte ilmakitaran mm-kisat joista on muodostunu jo tässä semmonen pieni perinne. Ensimmäistä kertaa olin siellä 2009. Kumma kyllä en ennen tota ollu kuullu koko kisoista. Oha se sillee ihan jännä että meillä on Oulussa tommonen juttu mihin ihmisiä tulee joka puolelta maailmaa. Siellä on aina semmonen mukava tunnelma. Viime vuonna oli sitte eka kerta vuojen 2009 jälkeen ku en siellä ollu ja jotenki ihmeen paljo harmitti. Tänä vuonna (niinku jo viime vuonnaki) tuo järjestettiin rotuaarilla, koska torihan on ah niin ihanan kallioparkin "kivisydämen" rakennusten takia myltättynä. Ja tulee olemaanki vielä pitkän aikaa.. Meillä ei mitkään kovin mahtavat paikat ollu ku päästiin kaupunkiin vasta stigin keikan jälkeen, mutta kyllä kai sieltä aina välillä jostain raosta jotain näki. Kuvat on otettu ihanasti puhelimella ku unohin ladata kameran akun ennen tuota. Hyvä minä.

lolo
Vähän perjantain ulkomuotoa. Vasen kuva aamupäivältä ku olin just laittautunu, ja oikee kuva otettu yöllä ku olin päässy takas Peten äitin tykö jossa oltiin yötä.

20130823_201410
Vähän ennen kisan alkua..

20130823_220728
Jukka Takalo johtamassa sateenkaarikaraokea. Mulla on soinu jo monta päivää päässä: 'jokainen on vähän homo.'

20130823_224052
Ainut yllättävän hyvin onnistunu kuva. Tää onki otettu lavan vierestä ku porukka oli jo vähä hälvenny. 

Tapahtuma loppui joskus vähän ennen yhtätoista ja lähdettiinki sitte jo siskon kans pois kaupungista. Pete jäi sinne vielä töihin purkamaan. Lauantaina oliki sitte tiedossa äitin ja isäpuolen haku lentokentältä, jonka jälkeen suoraa Haukiputaan navettaan syömään iskän puolen suvun kans ja juhlistamaan mummun 65-vuotis syntymäpäiviä. Söin (en hoksannu ottaa kuvaa) lehtipihviä ja ranskalaisia ja siis huhhhhh että oli hyvää! En oo varmaan ikinä syöny missään ravintolassa niin hyvää ruokaa! Mussutin sitä aivan hurmiossa viimeseen palaan asti. Pakko mennä tonne toistekki syömään sama annos. Lisäksi vielä Peten annoksessa olleet kermaperunat oli jotain aivan täydellistä. Parhaita kermaperunoita joita oon ikinä syöny.

20130824_170701
Tämmösessä vaatetuksessa olin sitte lauantaina liikenteessä (+ mustat pitsisukkahousut). Kuvauspaikkana toimi Oulun lentokentän vessa. 

20130824_215757
Sain ehkä parhaat tuliaiset Irlannista. Ekaksikki tämmöne maailman pehmein ja mukavin huppari jossa lukee että IRELAND REPUBLIC ja vähä muutaki. Äiti oli kuulemma valinnu hupparin värin mun hiusten perusteella :D Ja ilme on urpo koska tän kuvan otin äitille lähetettäväksi ku olin saanu ton hupparin päälle. BTW päällä myös tällä hetkellä. Sain myös semmosen ihanan ja jännän kirjanmerkin. Siitä ei nyt oo kovin hyvää kuvaa tähän hätään joten se tulkoon myöhemmin.

EDIT// yhyy mitä tää teksti tässä vammailee?? ja miksen saa sitä normaalin kokoseksi?? Bear with me// Sunnuntai meniki sitte taas vähä paikasta paikkaan sinkoillessa. Päästiin Peten työautolla takas kotiin, ja oltiin Torniossa joskus kaheksan jälkeen. Sitte pidettiin pitsa/kepappi pileet ku yks Peten hyvä kaveri muutti tänne lauantaina myös opiskelemaan. Jeejee. Nyt ei olla aivan yksin täällä. Tänään en ollu koulussa koska mulla oli eilen illalla vähän lämpöä + olin vaan aivan liian puhki. Päätin sitte päivällä leikata itteäni leipäveittellä sormeen. Tuli pikku paniikki ku heti oikeen tunsin että se meni varmasti syvältä. Ehinki sitte nähä sen ennen ku verta alko tursuaan ihan sikana. Siinä sitte hirveät paniikki itkut päällä koska oli aika varma että siihen pitää laittaa tikkejä ku se oli (on) niin syvä. Päädyttiin sitte (mummulle soiton jälkeen) semmoseen ratkasuun että lähettiin käymään vaan apteekissa ostamassa desinfiointi ainetta ja parempia laastareita. Joten saapa nyt nähä miten käy. Viilto on n. sentin pitunen, ja leveydeltään + syvyydeltään jotain parin millin luokkaa. Ihan helvetin oksettavaa miten siitä näkyy se liha silleen :x Ei mulla oo ikinä ollu mitään noin syvää haavaa. HYIH.

Viikonloppuna meen taas Ouluun. Osaksi melko inhottavissa tunnelmissa sillä lauantaina on meidän iso-papan hautajaiset. Ihan niinku niissäki ei ois tullu käytyä jo ihan tarpeeki tässä lähiaikoina. Jotain kivaakin on kuitenki eessä kun (jos vaan koulusta ehin) perjantaina mennään sovittelemaan siskolle vanhojentanssipukua. Oon itekki aivan innossaan Hannan vanhojentansseista, kun en niitä luonnollisesti päässy ite kokemaan niin elän ne nyt sitte sen kautta :D

Nyt alkais varmaan taas vaihteeksi tää selitys riittää. Edelleen tuskastelen ku en voi ees pitää mitään kivoja vaatteita nyt koulussa ku pitää olla se helvetin työpaita päällä etten sotke itteäni. First world problemsseja taas parhaimmillaan. Sen verran vielä sanon (koska kaikkia varmaan kinostaa) että mulla on nyt taas alkanu hirvee luku into. Oon jopa uskaltautunu tonne Tornion kirjastoon ku kerran ollaan samassa rakennuksessa nyt koulussaki. Hirvee pino kirjoja luettavana <3 Voisin niistäki jotain kirjotella esim...

2 kommenttia:

  1. Huikeen kivat hiukset ja ihanan näkönen blogi siulla! :) ja hyvät kuvat on iiisoa plussaa! :)

    VastaaPoista