keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Zeppeliini ostoksia

Hih, innostuinki jo nyt kuvaileen nuo mun lauantaiset ostokset joten tässäpä ois nyt sitte :)

IMG_7019

Ensimmäisten kauppojen joukossa käytiin dinskossa, missä bongasin nämä söpöliinit. Hintaa oli vaivaiset 12,90€, ja niitä siinä aikani mallailin ja käveleskelin ympäriinsä. Aikani kun siinä mietiskelin niin alko pikkuhiljaa epäilyttään että kannattaakohan nyt sitte kuitenkaan ostaa näitä, vaikka oonki koko kesän katellu jotain tämmösiä möhkäle korkoja. Siinä sitten päivän edetessä huomasin että kengät edelleen kummitteli mielessä joten päätin sitten palata vielä dinskoon ja ostaa ne itelleni. Jihuu, ei kaduta. Jalassa kengät näyttää vielä paremmalta ku yksistään ja hyvin jaksaa kävellä. (Ja vaikka seistä niinku tuli siellä 45:ssa todettua kun ei päästy istumaan.)

IMG_7026

JC:ssä on ollut joka kerta jotain melko hyviä alennuksia ku oon sielä käyny. Tämä ihana luonnonvalkonen pitsimekko oli vaan vähän päälle 13€. Niinku kuvasta ehkä näkyyki, alla on tuommonen perustrikoomekko peittämässä asioita. Tuossa alusmekossa on vaan tosi pitkät nuo naruolkaimet, joten niitä ehkä täytyy vähä lyhentää. Helma on takaa pikkusen pidempi ku eestä mikä on aina erittäin positiivista.

IMG_7031

Nämä 'maastokuvioiset' ohuehkoa kangasta olevat shortsit oli myös JC:stä, ja hintaa oli vähä päälle 6€. Tykkään tommosista shortseista jotka näyttää päällä vähän hameelta mutta sitte ei luonnollisesti ookkaan. Ja ilmeisesti nuo näytti aika paljonkin hameelta kun kaks ihmistä luulikin niin :) Lisäksi ostin H&M:ltä kummipojan synttärilahjan.

Sitten vielä pikaista korvan venytys päivitystä: noin viikko sitte sain toiseen korvaan 7mm ilman mitään ongelmia. Alkaa varmaan vähän helpottuun tää venyttäminen ku ei se 6mm ehtiny olla vielä kuukauttakaan tuossa. 6mm laitoin siis toiseen korvaan sitten. MUTTA ilmeisesti joskus lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, se 6mm koru on tippunu. Huomasin sen siinä joskus sunnuntaina päivällä. Panikoin jo että nyt se pienenee ja kuukausien vaiva menee ihan hukkaan. Survoin siihen sitte pari pumpulipuikkoa väliaikaisratkaisuna paremman puutteessa. Kotiin kun päästiin nii HUH onneksi, se ei ollu pienentyny käytännössä ollenkaan, vaan 5mm meni vielä paikalleen. Nyt pitäs vaan käydä ostaan uus 6mm tilalle että saa sen tuohon takasi. Ois voinu pikkusen ärsyttää jos se ois tosta kovin paljo pienentyny. Muuten kyllä oon jo yli puolessa välissä tavotteesta joten JEE!

P.s. Alhaalla oli siis vielä toinen postaus tältä päivää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti