torstai 11. heinäkuuta 2013

HUBSISTA

Miten aika meneeki niin äkkiä että yhtäkkiä onki menny viikko viimesestä postauksesta? No eipä sillä, en mää oo mitään tehnykkään. Viime sunnuntaina, serkun rippijuhlien jälkeen lähin takasi Tornioon. P tuli yöllä kotiin ja oli kotona jopa kaks yötä ennen ku lähti taas reissuun. Mää tulin myös keskiviikkona takas Ouluun. Nii, eilen siis. Bussipysäkiltä menin suoraan tätin miehen synttäreille. Siitä lähettii sitte (minä kuskina + äiti, isäpuoli ja sisko) ajeleen kaupunkiin vähän katteleen ja käveleskeleen ku oli rotuaari piknikin eka päiväki. Olisin halunnu sinne mennä ihan sisällekki asti mutta en saanu ketään mukaan :/ Kuunneltiin siskon kans sitte vähä aikaa aidan takana musiikkia. Yhdentoista maissa lähettiin grillin kautta kotiin.

Tänään oltiin siskon kans kaupungilla. Voisin vaikka huomenna esitellä ne parit jutut mitä ostin. Sunnuntaina lähen taas kotiin pariksi yöksi, jonka jälkeen P:lläki alkaa _lyhyt_ kesäloma, joten tullaan yhessä Ouluun. Enkä malta oottaa :) Huomenna aattelin myös soitella tatuointiaikaa. Ja ens viikolla vihdoin ja viimein pääsen ottaan ne lävistykset. Luultavasti ainaki :D Onhan tässä jo pari kuukautta ooteltukki. Tein muuten (TAAS) crazy-factorylle tilauksen. Se varmaanki oottelee mua ku meen sunnuntaina kotiin :) Joten siitä lisää myöhemmin...

Nyt en keksi enempää asiaa joten survon tähän pari kuvaa jotka otin viime viikolla Ainolan puistossa kun käytiin pikkusiskon -ja velin kans pyörähtämässä.

IMG_6885

IMG_6896

IMG_6910

IMG_69088

EDIT// Isonsin nyt noitten kuvien kokoa, joten banneri ei nyt passaa ollenkaa enkä tiiä yhtää miten tota pystyis muokkaan, joten saa nyt olla siihen asti että teen sen uuden bannerin. Jonka yritän tehä sunnuntaina kotiin mennessä ku pääsen poikakaverin koneelle photoshopin luo. Koska GIMP 666.

EDIT2// Oli pakko tehä asialle jotaki ku oli niin hirveen näkönen nii otin sitte ton gimppi haasteen vastaan. Ei tosta nyt ihan täydellistä tullu mutta parempi ku edellinen kuitenki. Vaaaiii?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti