tiistai 2. heinäkuuta 2013

Helsingin ostokset

Sain vihdoin kuvattua nuo Helsingin ostokset. Luullakseni ainaki. Ne on ehtiny tässä vaiheessa jo levitä ympäriinsä, mutta jospa mulla ois nyt suunilleen kaikki kuvattuna! :) Aiemmissa juhannus kuvissa näkyki jo kissamekko, jonka ostin siis H&M:ltä (14,95€) ja kukkapanta Glitteristä (14,90€). Ja oli muuten BB-Niko myyjänä :D Sitten oli tietenki se hiusväri, jonka siis ostin Cybershopista. 

IMG_6868
Korvakorut, niinku kuvasta voi päätellä, Cybershopista. Hinta oli jotain vähän päälle 7€.

IMG_6871
Kaikki Tigerista. Kävin ekaa kertaa ja oli muuten mahtava kauppa! :D En muista tarkkoja hintoja mutta kaikki alle 5€.

IMG_6873
Jääkaappimagneettikehys (heh) Tigerista ja hintaa en muista. Kuitenki alle 5€.

IMG_6870
Ihana miniherätyskello vielä Tigerista, ja kello Micmacistä :)

IMG_6872
Oon kauan miettiny että pitäs ostaa joku kiva iso kangaskassi. Monkista löytyki sitte just täydellinen. Kokoa löytyy ja hintaki oli alennuksessa vaan 4€!

IMG_6874
Lyhyt toppi BikBokista. Hinta tais olla 9,95€.

IMG_6875
Ja tämäkin BikBokista. Nuo sivut on ihan avonaiset, ja kiinni vain noilla solmuilla alhaalta.

IMG_6877
En tiiä miks mutta rakastuin tähän paitaan Cubuksessa. Tuo kangas on aivan ihanan pehmeää sisältä ja ulkoa. Ostin jo reissua edeltävällä viikolla samaa 'sarjaa' olevat shortsit Tornion Cubukselta, ja tämä paita oli vaan pakko ostaa niiden kaveriksi. Aivan ihanat! :D Paita oli 10€ ja shortsit 7,90€

Ja täydellinen bikiniyläosa myöskin Cubukselta. Alennuksessa oli ja makso vaan 7,90€.

IMG_6879
Nämä nappasin vielä Cubuksen kassalta lisäksi. Mun musta kynsilakka on menny vanhaksi, ja tuo pastellin lila oli aivan ihana väri. Huomasin myös myöhemmin että sopi muuten aivan täydellisesti sen paidan väriin! Näiden yhteishinta tais olla 3,90€.

Jotenki on semmonen tunne että jotain puuttuu mutta en vaan kyllä keksi että mikä se vois olla. Nii että eiköhän ne ollu sitte siinä! 

Sain unen vasta aamu kuudelta, jonka jälkeen heräilin vielä monta kertaa, joten ku kello soi yheltä nii en millään jaksanu nousta ylös. Suunnitelmissa ois ollu hoitaa pari asiaa ja käyä kattoon vähä alennusmyyntejä rajalla, mutta en vaan millään jaksanu nousta ja lähtä suihkuun ynnä muuta. Asiat sai nyt sitte jäähä huomiselle. Nukuinki sitte melkeen neljään asti. En muuten ees hoksannu että koko alennusmyynnit on alkanu! Ehkä ois ollu vaan parempiki :D Mutta jospa sitä vois käyä vähä katteleen löytyykö jotain superhalpaa. Huomenillalla lähen myös takas Ouluun loppuviikoksi. Pitää vielä torstai ja perjantai vahtia pikkuveliä. Sitte vois alkaa olla rahaa ottaa vihdoin ja viimein ne eräät lävistykset joita oon tässä himoinnu monta kuukautta.... Siitä lisää myöhemmin ;)

Aattelin myös tässä joku päivä väsäillä uuden bannerin, ja mietin että kuvatki vois tästä lähtien laittaa vähä isompina...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti