keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Wooouuuu

Kuin nopiaa on taas viikko (ja vähä yliki) menny! P oli nyt tosiaan vajaan viikon lomalla joten ihan helposti kyllä unohin koko blogin siksi aikaa. MELKEEN kokonaan. P:n loma alkoi siis viime keskiviikko _yönä_ tai joskus siinä Torstaina puoli kuuden maissa kun se oli kotona. Torstaina illalla lähdettiin (yhessä, wau, millon lie viimeksi!) Ouluun. Siellä sitte oltiin maanantaihin asti. Eipä tuota tullu mitään kovin ihmeellistä tehtyä kuitenkaan. Lauantaina päivällä mentiin äitin, siskon, ja siskon kummitätin kans Zeppeliiniin. Perimmäinen suunnitelma oli sovitella siskolle vanhojen tanssi pukuja, mutta kyllähän me siellä sitte kierreltiin muutenki. Lauantaina yöllä käytiin pikku mutka ensin kiikelissä, josta sitte mentiin 45:seen parin kaverin kans. Siellä tosin oli niin paljo ihmisiä, ettei siellä mahtunu ees istumaan. Päätettiin sitte jonku tunnin jälkeen lähtä ihan suosiolla pitserian kautta kotiin.

IMG_7014

Maanantaina oli sitte mun kummipojan 5-vuotis synttärit, joiden jälkeen lähettiin suoraan bussipysäkille. Aateltiin että ois ihan kiva olla ihan rauhassa kotonaki yks yö. Niimpä sitte kateltiin kaikki sarjojen uudet kattomatta olleet jaksot, tehtiin ruokaa kahesti, käytiin kaupassa ja pelattiin wormsia. Täytyy tunnustaa etten oo ikinä ennen pelannu wormsia. Oon vissii jotenki outo. Niin ja kävihän meillä jopa vieraitaki ku enon porukka oli käymässä Haaparannassa. Tänään sitte valitettavasti P meni takas töihin ja viimestään huomenna se lähtee taas reissuun, ja määki lähen takas Ouluun.

Ostin pari juttua sieltä Zeppeliinistä, joten niitä voisin esitellä tänään myöhemmin tai huomenna. Aivan ihanaa ku on taas lämmintä <3 Yks ilta oli jo niin syksystä ku sato vettä ja oli kylmä ja pimiä. Meinas alkaa jo ahistaan.

Mutta koska heräsin tossa vasta noin tunti sitte, niin voisin alkaa syömään ynnä muuta. Pitäis värjätä hiuksetki tänään. Ja vaikka lomaa on jälellä enää (apuaaaaa) melkeenpä tasan kaks viikkoa, nii ootan silti maanantaita, koska tautointiaika! Päätin myös ottaa ne lävistykset vasta sillon samalla, koska käsittääkseni ottamisen jälkeen ei hirveästi sais pussailla (hehhhhheh) bakteerien takia, joten eihän se oikein passannu nyt ku kerranki P oli lomalla :> Tshihhhh. Mutta joo, en malta oottaa! Paiskoin tähän parit kukkakuvat ettei ois vaan maailman tylsintä tekstiä.

IMG_7016

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti