tiistai 30. heinäkuuta 2013

HEI

Ja taas vilahti yks viikko ilman kirjottelua niinku tosta vaan. Viime torstai-iltana lähin takas Ouluun. Perjantaina mummu tuli meille kotikotiin ja grillattiin ja syötiin. Siitä meninki sitte siskon kans tädin luo pariksi yöksi. Lauantaina mentiin kaverin kans Qstockin ulkopuolelle. Ei tosin kovin kauaa viihdytty siinä missään lähellä, kun ei se musiikki oikeen meinannu kuulua. Suurin osa ajasta vietetiin torilla. Siinä sitten illan päälle porukka kasvoi ja näki muitakin kavereita. Oli oikeen mukava ilta ja oli ihana nähä kaikkia :) Itehän en oo ikinä ennen aikasemmin ollu kaupungissa kuustokin aikaan (kyllä), Joten olihan sitä vähän ihmeissään kuin paljon sitä porukkaa olikaan.

IMG_70433

IMG_70422

IMG_7048

IMG_7049

IMG-20130728-WA0000

Kuvat  on otettu kun istuttiin Pikisaaressa hetken aikaa. Ja kuvissa siis ihana ystäväni Aino :) Ei tullu taaskaan otettua kokovartalokuvaa missä näkyis kunnolla mitä oli päällä. Mutta ite kyllä ainaki tykkäsin. Koko illan oli hyvä keli eikä palellu. Puolenyön aikaan kuitenki vähän pimeni, ja oli melko hienon näköstä ku ihan tummalla taivaalla iski salamat koko ajan. Mitään jyrinää ei kuulunu, mikä oli melko outoa.

Mutta entäpä eilinen sitten! Heräsin JO 8.15, josta tunnin päästä oli lähtö kaupunkiin, ja siellä Pitbulliin, jossa mulla oli kymmeneltä tatuointiaika! Kirjotan tästä myöhemmin (varmaan tänään) erillisen postauksen ku tuntuu tyhmältä sekottaa se nyt tähän vielä. Lisäksi pitää alkaa syömään aamupalaa. Ulkona on masentavan harmaata ja pimeää. Eilen oli niin ihana ilma :( Koulun alkuun enää vähä yli viikko....

4 kommenttia:

  1. Nuo sun hiukset, oih! Aivan ihanat.
    Mulla on vielä kuukausi kesälomaa, mutta rästitehtäviä kouluun on kertynyt niin paljon, että elokuu varmaan mukavasti vierähtää niitä tekiessä... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :>

      No mutta ainaki saat tehä ihan omassa rauhassa ja omalla aikataululla! :))

      Poista
  2. Mä tykkään tykkään tykkään tykkään tykkään tykkään sun tukasta! Ja VIELÄKIN enemmän tykkään, tykkään, tykkään.... sun lävistyksistä! Tuohon silmien väliin (brigdekö se oli?) oon haaveillut jo ihan liian kauan, MUTTA mun mielestä se passaa nimen omaan sillon paremmin, kun on keskellä nenäkoru. Ja minä nössykkä siihen en sillon 5 vuotta sitten uskaltanut ottaa, joten taidan tyytyä sitten joskus niihin kulmakoruihin, jotka EHKÄ uskallan joskus laittaa, meinaan 2 samalle puolelle missä nenäkoru... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos, itekki tykkään paljon :) Ja joo bridgehän se on :) Itekki haaveilin siitä yli vuojen ennen ku lopulta päätin ja uskalsin ottaa. Mutta septumin laitto ei ollu kyllä paha ollenkaan! :) Ne pihit sattu enemmän ku ite neula! Kaverilla oli joskus kaks kulmakorua vierekkäin ja se on kyllä ihan kivan näkönen :)

      Poista