perjantai 28. kesäkuuta 2013

Crazy-factoryn tilaus

Aattelin nyt sitte tehä vaan tämmösen lyhkäsen postauksen tuosta crazy-factoryn tilauksesta. Paketti tuli taas jälleen kerran (niin ku aina ennenki) kolmessa arkipäivässä perille, ja se postitettiinkin päivän päästä tilauksesta. Erittäin nopeaa toimintaa, ja taas sai olla tyytyväinen. Paketista löyty kaikki mitä pitiki.

IMG_6855

Elikkä pinkki 8mm spiraali, kaks bcr:rää musta ja hopea molemmat 12mm, 10mm bcr timantilla, pinkki/violetti hevosenkenkä 8mm ja piikeillä varustettu hevosenkenkä 10mm. Otin ton spiraalin vahingossa silikoonisena nii saa nähä miten sen kans käy ku se on niin nahkia.

IMG_6859
Varvaskoru :)

IMG_6860

Hieman epäselvä kuva mutta 3mm ja 5mm valkoset pallot. Vielä pitäs löytää valkonen hevosenkenkä. Crazy-factoryltä oli just loppu :(

Lisäksi ostin kaks mustaa pientä (liian pientä, koska en osannu arvioida) conea bridgeen. Mutta ne on mulla nyt kuitenki naamassa. Sitte kaks, mustan ja hopean clawin septumiin. Oiskohan ollu molemmat 10mm. Tykkään noista ihan sikana, ja aion ostaa kyllä vähän isommasaki koossa noita. Musta on tällä hetkellä naamassa kans. Sitte ostin myös sellasen rannekorun johon voi laittaa semmosia killuttimia kiinni. Otin siitäki kuvan mutta niistä tuliki sitte niin huonoja ja epätarkkoja että ei sitte.

Tänään tulin kotiin viiden aikaan. Kävin kahdeksalta kattoon yhtä kämppää, mikä ei ollu hyvä. Huh ei tarvinu muuttaa :DD P pääsi hetki sitte töistä, ja käytiin hakeen kebabbia, joten nyt alan syömään ja kattoon True bloodia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti