tiistai 23. huhtikuuta 2013

Ebay is my new BFF

En muistaakseni edes maininnut että tilasin ensimmäistä kertaa ebaystä tavaraa. Olin jo pari kuukautta kuolaillut sieltä vähän kaikennäköistä, ja lopulta päätin että nyt teen sen paypal tilin ja kadotan itteni ebayn ihmeelliseen maailmaan. Musta vähän tuntuu että rahat saattaa mennä aika pitkälti tonne tästä lähtien... :D No ekaksikin päätin tilata hiusvärejä. Ajattelin vaihtaa Stargazerin magentan, Crazycolorin pinkissimoon. En nyt ihan muista miksi päädyin tähän lopputulokseen mutta oiskohan ollu jotain että halusin enemmän jotain pinkki pinkkiä. Ebayssähän nuo on paaaaaljon halvempia. Purkki maksaa jotain 3,20€ + toimituskulut jotka tais kyllä olla jotain 7 euron luokkaa, mutta jos tilaa useamman purkin kerralla, se ei oikeastaan haittaa. Itse tilasin nyt aluksi kaksi purkkia tuota. En nyt yhtään muista kauanko tarkalleen paketin tulossa kesti, mutta ei siinä kyllä kauaa kestänyt. Jos pitäis jotain heittää niin ehkä viikon verran? Nämä Crazycolorin purkithan on pikkuisen isompia kuin Stargazerin, ja myös halvempia. Ainakin cybershopin sivuilla.

IMG_5922

IMG_5927
                                           Ja tässähän mää nyt näin istuskelen samalla kun kirjotan :)

Päätin sitten tosiaan vielä alkaa laittaan värin päähän vaikka pitäs olla jo nukkumassa. Huomenna pitää mennä käväseen koulullakin infoamassa opettajaa missä vaiheessa näyttötyö on. Alko vaan jo ärsyttään kuin nää latvat on taas ehtiny jo haalistua. Keskiviikkona kuitenkin lähen takas Ouluun niin en kehtaa ihmisten pesuhuoneita sotkea :D Niin joo tosiaan ajelin tänne kotiin jo eilen iltapäivällä kun P:kin tuli päivää aikaisemmin työreissulta kotiin :) No mutta sitten se toinen juttu minkä tilasin ebaystä!

IMG_5919

Oih, ne on täydelliset <3 Näillä oli hintaa 9,49£ ja postikulujen kanssa 14,49£. Jännitin hirveästi tuota kokoa, mutta voi sitä onnistumisen tunnetta kun ne onkin sitten ihan täydellisen kokoiset! :) En malta oottaa että pääsen käyttään! Ainut huono juttu oli että sisäpuolella tuossa oikeassa kupissa oli reunassa pieni repeämä, mutta eihän se sieltä mihinkään näy, ja uskoisin ettei se siitä edes isone.

Tulin siis tänne eilen autolla, joten nyt kun meillä on kerrankin pari päivää auto täällä käytössä, niin käytiin lidlissä, ja Ruottin puolella ikeassa, rustassa ja nuuskatukussa. Ikeasta haettiin vaan semmosta pientä keittiötarviketta mitä on huomannu tässä ajan myötä että tarvii. Niin ja mukaan tarttu myös roskakori, lyhty, sateenvarjo, kehys ja pesupusseja. Ruuaksi tehtiin jotain pihvejä jotka oli alennuksessa, ja makaroonia. Ne pihvit paljastuki aika huonoiksi (vihaan jos liha silleen natisee hampaissa :x ..vaikka kypsää oiski) niin söin sitte vaan makaroonia ja salaattia.

IMG_5926

Huomenna tehdään ruuaksi pitkästä aikaa lohta. Nam nam. Nyt lähen kuitenki peseen tän värin pois, ja sitten pikkusen nopiaa sänkyyn!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti