tiistai 16. huhtikuuta 2013

Blogin päivitystä

Heippa! Sain vihdoinkin tehtyä tuon bannerin. Samalla päätin myös vaihtaa blogin nimen. Ja kyllä ensimmäistä ja viimeistä kertaa (toivottavasti.) Blogia tehdessä nimi 'Pink Stripes' oli käytännössä ensimmäinen joka tuli mieleen. Hetki sitten päätin että se on järjettömän tyhmä. Mutta, koska tämä homma on vasta aluillaan, eikä mulla tietääkseni ole kuin yksi lukija, ajattelin että menköön tämän kerran tuo nimen vaihto.

Banneriin olen ihan suht tyytyväinen ainakin nyt näin aluksi. Yritän vähän jossain vaiheessa hioa mun photoshoppi taitoja ja taiteilla jotain vähän hienompaa. Tätä värkkäsin ensin aikani gimpillä (jota muuten nyt virallisesti vihaan) kunnes hermot meni ja pyysin P:ltä apua. Hylättiin gimppi ihan suosiolla ja siirryttiin P:n koneelle ja ah niin paljon helpomman photoshopin pariin missä P mua vähän sitten avusti sillä aikaa kun tein ruokaa :) Lopulta kuitenkin värkkäsin ton ite kasaan. Miks ees selitän tätä? :D

No joka tapauksessa. Vaihdoin myös taustan mustaksi, ja jotain fonttien hienosäätöä ja siinä se sitten olikin. En yhtään hoksannut ottaa print screeniä edellisestä versiosta mutta musta tuntuu ettei kukaan kauheesti menetä siinä mitään :) Nyt oon ehkä ulkoasuun hieman tyytyväisempi ku ennen.

Huomenna lähen Ouluun varmaan ainakin viikoksi nyt näin aluksi. Kuvaan sitä näyttöä siis siellä, ja sain nyt semmoisen käsityksen että kouluun ei ole niin välttämätöntä mennä seuraavaan kahteen viikkoon! :) Hienoa. Kellokin näköjään lähentelee jo yhtä, joten kohta voisi harkita nukkumaanmenoa. Jos saa unta. Nyt lähden muihin hommiin, joten kertokaa mitä mieltä olette uudesta ulkoasusta! Vaikka ei olekaan vertailtavana sitä toista.. Kertokaa silti! :)

EDIT: Pisteet sille joka tietää mistä blogin uusi nimi tulee ;)

4 kommenttia:

  1. Ei hajuakaan mistä blogin uus nimi on peräisin, mutta se kuulostaa söpöltä ja hauskalta:)
    T. Anonyymi lukija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh joo, se on Tylypahkan motto englanniksi käännettynä :P

      Poista
  2. your blog is very lovely and interesting. im glad if you visit my blog, too <3 keep in touch!

    xx
    beauthi.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you so much! :) I'll check out your blog too :)

      Poista