keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

50mm rakkautta

Eilen käytiin siis hakeen matkahuollosta mun (okei vähä niinku meijän mutta kuitenki niinku mun) 50mm putkiiiii!! :)

IMG_5334

Mullahan ei siis tosiaan ole tähän mennessä ollu ku vaan tuo perus kittilinssi mikä tossa kamerassa on valmiina. Jos ei sitte osta pelkkää runkoa. Obviously. Tuon 50mm:sen perushinta on jossain siinä yheksänkympin viiva satasen paikkeilla. Tilattiin tuo markantalosta ja siellä oli just sillon joku tarjous menossa, en nyt muista, oisko ollu -15%? Tarkistin, se tarjous on edelleen siellä ja se on -10%, 105€:sta. En tosiaankaan tiiä mitenkään ihan hirveenä valokuvauksesta, mutta opettelen koko ajan, ja haluan oppia koko ajan lisää. Oon saanu semmosen käsityksen että tuo 50mm ois semmonen hyvä linssi mikä kannattaa jokaisella valokuvaajalla olla. Näin ainaki luin joskus jostain. Sitte ku se on vielä noin halpaki! Mitä nyt eilen sitä vähän täällä sisätiloissa testailin nii se täytyy ainaki sanoa että valovoima on ihan tosi paljo parempi ku tossa 18-55mm. Voin kertoa tästä vähän enemmän sitte ku saan kokeiltua vähän aikaa. Jos keksin jotain kerrottavaa :D Taidan huomenna ottaa mukaan kun kävelen sinne KAMPAAJALLE niin voisin siinä matkalla sitä kokeilla. Tässä nyt pari tämmöstä turhaa kokeilukuvaa.

IMG_5369

IMG_5348

IMG_5375
Tää oli aika pahaa. Piti vaan saada kokeilla ku tuo tölkki oli niin hauskan näkönen.

Tänään päätin myös värjätä mun vanhemmat punaruskeat pidennykset schwartzkopfin live XXL:n punasella värillä (sävy on 35 real red ihan vaan sivuhuomautuksena.) Mulla on noita väripaketteja kaapissa kaks pyöriny jo kauan aikaa ku kerran niitä ostin tarjouksesta mutta ennen ku ehin käyttää, päätin värjätä pinkiksi. Vielä nuo hiukset ei aivan oo kuivunu että näkis lopullisen tuloksen mutta pikkusen näyttäs siltä että kovin isoa muutosta ei syntyny. No mutta pitihän se kokeilla ku siltä tuntu :) Aattelin vaan että oisin voinu käyttää paria punasta lisäkettä pinkkien seassa/alla mutta jaa eipä se nyt oo niin justiinsa. 

IMG_5385

Muuten oon vaan katellu koko päivän youtube-videoita ja tehny makaroonilaatikkoa. Huomenna vihdoin vähän ulkoileenki, ja oon nyt erittäin innoissaan siitä kampaajasta! Ainii ja aioinhan mää vielä tälle iltaa laittaa pikkusen väriäkin päähän ku on alkanu latvoista haalistuun. Pitäs ehkä alkaa hommiin ettei kovin myöhään mee! Huomenna kuvaa uusista hiuksista, jee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti