keskiviikko 13. helmikuuta 2013

Ystävänpäivän varaslähtö

Me vietettiin ystävänpäivää vähän niinku jo tänään, koska poikakaveri on huomenna myöhään töissä. Ei nyt yhtään mitenkään erikoisesti, kuhan käytiin hakemassa kiinalaista :) Tai tarkotuksena oli syödä paikan päällä, mutta kuultiin että mukaan ottaessa ruoka on halvempaa, joten se oliki sitte helppo päätös :D Mää oon valitettavasti muutenki melko nirso syömään, enkä siispä oikeen tykkää muuten kiinalaisesta, paitsi friteeratuista kanapalloista. Mutta halusin kuitenkin pitkästä aikaa kanapalloja :)

Untitled

Untitled

Untitled

Olin ihan mielissään noista rasioista missä tuo riisi oli. Ihan niinku elokuvissa :D Ihmeteltiin vaan ku niissä luki että microwave safe :o Nehän on pahvia, miten ne voi laittaa mikroon?

Tulihan mulle yks yllätyskin ku meijän äiti oli lähettäny mulle kirjeessä pienen ystävänpäivä yllätyksen! Aivan ihana magneetti kirjanmerkki, jääkaappimagneetti ja kortti :) Otan vaikka huomenna kuvan siitä magneetista kun en nyt hoksannut. Pikku hiljaa voisi lähtä nukkumaan, kun pääkin tuntuu olevan vähän oudosti kipeä :(

1 kommentti:

  1. Haastoin sinut blogissani! (:
    http://bloginnah.blogspot.fi/2013/02/haaste.html

    VastaaPoista