maanantai 4. helmikuuta 2013

Pitkästä aikaa

Oho, tulipa vahingossa pitkä tauko kirjottamiseen. En ees muistanu että kirjotin viimeksi yli viikko sitte! Eilen tultiin Oulusta viikonlopun vietosta. Enpä sielläkään kerenny ees hirveesti ajatella koko blogia. Aina ku on Oulussa viikonlopun niin on koko ajan niin hirveenä hommaa ku pitää yrittää ehtiä nähä kaikkia että se kaikki aika meneeki siinä.

No sitte niistä hiuksista! Blondasin ensin hiukset, mikä ei menny ihan putkeen. Hiuksiin jäi semmosia haaleen pinkkejä kohtia ja ne oli ihan kaameet. Onneksi ei kuitenkaa tarvinu ku pari päivää katella niitä. Ostin crazy colorin emerald green värin. No seKÄÄN ei menny putkeen. Väri ei oikeen kunnolla tarttunu, plus että se ei ees peittäny niitä kaikkia vaaleenpunasia kohtia. Hyi kamala. Ne oli siis tosi kyseenalasen väriset koska en ees tajua miten siihen tuli jotain ihme kellertävää tms väriä. Oikeestaan yhen ainuan kuvan oon saanu otettua, missä näkyy hiukset ja torstain+perjantain vaatteet, joista tykkäsin paljo :)

IMG_3750

Elikkä tuossa kuvassa tuola latvoissa oikeestaan näkyy ne ihme värit. Ei kovin hyvin vaan näköjään. Takaa nuo oli ihan hirveen näköset, mutta näin ne vasta oikeestaan perjantai aamuna kunnolla ku Oulussa kotona on äitillä kaks peiliä sillee että näkee pään takaaki :D Muuten tuo sävy oli ihan jees, mutta ei se ois kelvannu muutenkaa ku halusin paljo tummemman. Noh, kävin sitten viime torstaina päivällä hakeen pullon pine green sävyä. Toivoin ja toivoin että se ois tummaa. Perjantai aamuna sitte heräsin aikasin ja laitoin sen päähän. Ja tättärää lopputulos oli täydellinen! :) Just semmonen vihreä ku alunperin halusinki, eikä tietoakaan ihmeeellisistä pinkeistä tai vaaleista raidoista. Oon vieläki ihan innossaan joka kerta ku katon peiliin ku on niin ihanat hiukset <3 Huomenna ehkä jopa laitan kuvan uusista hiuksista.

Tänään meillä alko koulussa uus jakso, ja valokuvauksen perusteet. Tänään en oppinu mitään uutta, ja pitääki huomenna sanoa sille opettajalle että oon jo kaks tämmöstä peruskurssia edellisessä koulussa käyny että ei kiitos enää kolmatta kertaa. Niin turhauttavaa. Jos ihminen on ikinä ees jonkulaista (digi)kameraa käessään pitäny nii varmaa tietää mistä napista painamalla näkee ne otetut kuvat. Tänään käytiin myös tuossa hetki sitten luokkakaverin ja sen poikakaverin kans pitsalla, sekä vähä ruottin puolella nuuskatukussa ja systembolagetissa. Ja ei, ei ostettu nuuskaa :D Sattuhan se tosiaan niinki kivasti että poikakaverin ei tarvinukkaan lähtä uudestaan sinne ruottiin töihin, nii että ei tarvinu jotain yheksää päivää täälä yksin kykkiä.

Lauantaina on tosiaan Lapland tattoo weekend, Tornion kaupunginhotellilla, ja mulla on nyt sitte sinne aika varattuna! Ihan mahtavaa päästä ottaan lisää tatskaa. Nyt taidan ottaa vähän pitsan jämiä ja kattoa tuleeko telkkarista jotain. Hauskaa alkavaa viikkoa kaikille! :)

2 kommenttia: