maanantai 25. helmikuuta 2013

and that's who i am

Hehs joo, aattelin nyt tehä tämmösen 'and that's who i am' jutskan, koska ne on mun mielestä ihan kivoja, vaikka muuten jotku tommoset kuvat missä on jotain tekstejä on mun mielestä aika typeriä noin niinku yleisesti ottaen :D Tai että nää on niinku lähinnä tämmösiä faktoja itestä. Näitähän näköjään löytyy iiihan sikana ja oonki tässä pari tuntia selaillu noita kuvia täältä ja weheartitistä. Just tommonen selailu on kyllä aika koukuttavaa ja pitiki melkeen pakottaa ittiä lopettaan se ettei noita kuvia ois kertyny jotain ihan älytöntä määrää! Nää on nyt tämmösiä ihan sekalaisia juttuja että en sitte tiiä minkälaisen kuvan musta saa näiden perusteella mutta mutta olkoon nyt sitte :D Ja nää on sitte ihan missä sattuu järjestyksessä myöskin että en alkanu näitä mitenkään järjestelemään :)

1. and that's who i am
2. and that's who i am1
3. and that's who i am2
4. and that's who i am3
5. and that's who i am4
6. and that's who i am5
7. and that's who i am6
8. and that's who i am7
9. and that's who i am8
10. and that's who i am9
11. and that's who i am10
12. and that's who i am11

Hihhii hyvää viikon alkua kaikille! :)
(Kohta on loma!)

2 kommenttia:

  1. Bongailin blogisi tuolta blogilistan maailmasta hakusanalla tatuoinnit. Ja kun selailin blogiasi alaspäin, sieltähän löytyikin kyseisestä aiheesta postausta. Jatka ihmeessä kirjoittamista (varsinkin tatuoinneista), niin mie otan kunnian liittyä ekaksi lukijaksesi. :))

    http://bulletproof-noora.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja tervetuloa vaan ekaksi lukijaksi :D Itekin oon sun blogiin pariinkin otteeseen aina jotain kautta eksynyt ja juurikin niitä tatuointikuvia sieltä katellut! :)

      Poista