keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Mad as a hatter

Heippa, ajattelin vähän esitellä lähipäivinä osteltuja juttuja. Taisi olla viime viikon torstai kun kävin hakemassa postista pakettia, ja samalla käväisin sitten rajalla H&M:llä. Olin aivn innoissaan kun huomasin alennushyllyssä monta pinoa hattuja mitä olin monta kertaa katellut. Vielä enemmän innostuin ku huomasin, että ne makso vain YHDEN euron!! Neljän erinlaisia hattuja ja kaikki vaan EURON. Siis oikeasti. WOU. Ja niitä oli vielä korkeat pinot siinä. Miten musta tuntuu että Oulusta ei olisi voinut tämmöistä tarjousta löytää? Jotain hyvääkin täällä Torniossa. Kertokaa toki jos olen väärässä. No siinä oli sitten yksi isolierinen hattu kultaisilla suklakoristeilla joita olin monen monta kertaa ihaillut, värivaihtoehtojakin oli musta ja viininpunainen. Ajattelin että musta sopisi mulle paremmin, ja lisäksi maailman parhaana isosiskona päätin ostaa pikkusiskolle yllärinä sen viininpunaisen, kun yhessä me niitä oltiin kateltu. Sehän tykkäskin siitä sitten aika paljon :) Siinä sitten kun viikonloppuna Oulussa vaahtosin siskolle niistä yhden euron hatuista niin aloin miettiä että MIKSI ihmeessä en ostanut enempää? Kuin tyhmä sitä voikaan olla. Noh, eilen sitten kun käytiin kaupassa niin kävin vielä katsastaan hattutilanteen ja siellähän niitä oli vielä vaikka millä mitalla! Ostin sitten vielä meille molemmille yhdet hatut :)

IMG_4116

IMG_4120

IMG_4122

IMG_4112

IMG_4114

PS kuvat1

Sininen hattu oli siis mulle ja punainen siskolle. Ja sitten tietenkin tuo musta. Itekin oisin tykänny tosta punasesta tosi paljo mutta jotenki se ei vaan passannu mulle ihan niin hyvin. Lisäksi sillon viime viikolla ostin hassun huulirasvan ja luomiväripaletin. Noita luomivärejä oli kyllä erivärisiäkin vielä kun edellisen kerran niitä näin mutta silloin kun tuon ostin niin ei näkynyt enää muita värejä. Oli kyllä vähän kumma kun näitä oli vielä tosi paljon jälellä. Semmoinen musta-valkoinenkin paletti ois ollu ihan kiva mutta tässäkin on, varsinkin tuo kimaltava sininen tosi kiva.

IMG_4197

IMG_4198

IMG_4199

IMG_4189

Viikonloppuna käytiin gigantissa kun äiti ja isäpuoli osti uusia kodinkoneita uuteen keittiöön. Mää pyöriskelin siinä sitten aikani kuluksi ympäriinsä ja satuin löytään alennettujen blu-rayiden (MITÄH?) telineestä/laatikosta pari kivaa juttua :))

IMG_4177

IMG_4185

Vaan 6,95€ kumpikin! Mun mielestä ihan kohtuullinen hinta blu-raylle. Vielä parempi ois ollu jos ois ollu extended editionit. Mutta onhan nääki ihan kiva omistaa. Harmi vaan ku ei ollu ekaa osaa. Ois siinä ollu Scott Pilgrim vs. the world, mutta en sitte enää raskinu sitä ostaa.

IMG_4188

Untitled

'Salaa' livautin eilen ostoskärryyn ton nälkäpelin kakkososan. Oon lukenu sen ekan kirjan ja kattonu sen elokuvanki. Aattelin että sama kai se on ostaa vaikka itellekki ku kylläpä nuo vaikuttaa sen verran hyviltä kirjoilta että kehtaa ostaa ihan itellekki. Sitä paitsi en oikeen tykkää käyä täälä kirjastossa ku ne tätit on jotenki pelottavia ja muutenki se on jotenki sekava paikka. Ja siis kaikkihan varmaa on nähny niitä hopeakuulia (siis kakkujen yms koristeluun) mutta ootteko ennen nähny tollasia ihanan sinisiä?? Mää en ainakaa oo nähny! Jotenki tosi kivan värisiä :) Oli myös vaaleenpunasia.

Eilen illalla värjäsin vähä hiuksia ku nää alko jo oleen aika haalistuneet. Tai no kunnolla sen huomas vasta ku näki taas tän lisätyn värin kans hiukset. On se vaan niin kiva väri :) Suunnittelin vähän että jos kokeilis tilata ebaystä niitä värejä ku sielä maksaa vaan jotain 3,20 yks pullo! Täällä jos käyn kampaamosta ostaan nii maksaa päälle ykstoista euroa, ja jos tiaan cybershopista nii varmaan jotain samaa luokkaa. Eli sais monta pulloa yhen pullon hinnalla. Jos jaksan niin taidan vääntää vielä mutakakun tälle päivää. En oo koskaan ennen tehny nii saa nähä mitä siitäki tulee. Loppuun vielä yks kuva kotimatkalta tänään :)

Untitled

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti