keskiviikko 9. tammikuuta 2013

TittiDii

Noniin täältä pesee. No ei vaan ku oon nyt ihan masentunu kun se meijän sohva ei tullutkaan vielä tänään :/ Tai oli se jo saapunut tänne Tornioon mutta ne ei voi kuljettaa sitä ennen perjantai iltapäivää, kun oli vissiin paljon muutakin kuljetettavaa eikä me olla edes päivisin kotona. Eli näen sen vasta maanantaina, sillä lähden perjantai aamuna Ouluun (JEE.) Esittelen nyt kuitenkin ne poikakaverilta saadut joululahjat, (H&M) ne Ginan ostokset ja sitten mitä mulla on ollut tänään päällä. Ai niin ja se pretty.fi tilaus!

IMG_31399

IMG_31533

IMG_31455

IMG_31500


1. Elikkä tämmönen melko perus ohut neulemekko, jossa takana nappeja. Tuo on tosi kiva tommonen minkä voi vaan nakata päälle jos ei keksi mitään muutakaan. Ja tietysti muutenkin :) Ainut huono puoli että tuo kangas oli jotenki tosi kutittavaa :o Hinta tais olla 15e.
2. Harmaat muuten ihan perus bikinihousut, mutta reunoilla tommoset kivat koristeet. Oisko ollu 3e nämä.
3 & 4. Aiiika ihanat glitterikorkkarit <3 Hintaakin oli vain 7e ja sattumalta oli enää 36 jälellä! Tykkään.

IMG_31741

IMG_31444

1. Sitten nämä Ginan ostokset. Oon nyt vähän kahen vaiheilla että minkä värinen tuo hame oikein on :D Ostin sen ainakin luullen sitä kultaseksi, mutta kun pääsin kotiin se näyttikin ihan hopealta. Päätin sitten että se on ihan valosta kiinni minkä väriseltä se näyttää. Tykkään tästä paljon ja hintakin oli vain 5e.
2. Hopea niittivyö 3e.
Ostin lisäksi kolmella eurolla vihreät sukkahousut ja viidellä eurolla mustan tuubin mallisen neulehameen. En sitten niitä ajatellut kuvata tähän kuitenkaan. Niin ja tosiaan myös valmiiksi jo lisää sitä sähkönsinistä rajausväriä (mulla on se edellinen melkein jo loppu) ja hopeaa, vähän kimaltavaa luomiväriä.

IMG_3156

IMG_31588

IMG_31611

Sitten vielä siis pretty.fi tilaukseni.
1. Kolme sivellintä, vahingossa olin ilmeisesto ottanut kaksi tuommoista vinoa sivellintä, toinen synteettistä ja toinen luonnonkarvaa, mutta eipä se nyt ole niin vakavaa. Sitten vielä tuollainen 'pyöreän' mallinen luomivärisivellin, mikä oli muuten tosi hyvä! Ihanan pehmeä. Nämä kaikki on sleek makeupin siveltimiä.
2 & 3. Lisäksi vielä ihan perus valkoinen kajaali, tämäkin sleek makeup, niin kuin myös tuo musta rajausväri. Kokeilin tänään tuota rajausväriä ja ainakin ensivaikutelma on hyvä! Levittyy tosi hyvin ainakin tuommoisella kulmikkaalla siveltimellä. Tuossa tuli mukanakin semmoinen ihan mini, tosi säälittävä sivellin mutta se jää aika varmasti käyttämättä. Viimeisenä vielä beauty uk:n poskipuna, ja sävy candy shop. Tuotakin kokeilin tänään ja muuten kiva mutta piti aika paljon laittaa ennen kuin näkyi oikeastaan mitään. Tuossakin oli pohjassa mukana pieni sivellin mutta sitäkään tuskin käytän muuten kuin hätätapauksessa :)

IMG_31200

Tässä ois sitte vielä tätä tämän päivän vaatetusta. Paita on tosiaan vielä siitä H&M:n joululahjapaketista, tosi mukavan ilmava ja pehmeää kangasta :) Musta jakku H&M ja tummanpunaiset farkut Cubus. Ja joo mun päästä puuttuu palanen, oli nimittäin vähän säätäminen tuon kuvauksen kans koska en oo vielä kerenny ostaa kameran jalustaa. Näyttää kans niinku mulla ei ois jalkoja. Seison patjalla siis...

Mitähän vielä. Koulussa oli taas järkyttävän tylsää. Huomenna alkaa vähän niinku uus kurssi joten saa nähä onko se yhtään mielenkiintosempaa. Ja ajattelin tosiaan pitää perjantain vapaata ja lähtä Ouluun jo aamusta. Takaisinkin tulen vasta maanantaina illasta. Tänään on väsyttänyt jotenkin ihan sikana joten vois kerranki yrittää mennä vähän aikasemmin nukkumaan. Sen kun näkis. Mutta eipä tänään sen kummempia, voisin tässä joku päivä laittaa vähän juttua uudesta vuodesta = rakettikuvia :) Voisin keittää itelle vähän teetä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti