maanantai 7. tammikuuta 2013

Maanantai

Päädyin ilmiselvään otiskkovalintaan. Olin viikonloppuna niin laiska että en jaksanut tehdä mitään luovaa = kirjottaa tänne. Makasin vaan sohvalla (=sänky) yöpuku päällä. Tai no en ihan kokonaan. Lauantaina oltiin ylireippaita ja käveltiin ympäri Torniota. Ensin käveltiin sotkaan ostamaan sohvaa. Meillä on siis tähän asti ollu sohvana mun vanha 120cm sänky. Nyt oli kuitenkin hyvä tarjous ja ostettiin ruskea kolmenistuttava divaanisohva! Se tulee jo keskiviikkona joten laitanpa siitä kuvaa sitten :) Lisäksi käytiin Rajalla-kauppakeskuksessa ruokakaupassa ja vähän ostelemassa vaatteita. Itse kulutin loput Gina Tricotin lahjakortistani. Huomenna laitan kuvat niistä ostoksista, ja lisäksi siitä H&M:n tilauksesta minkä sain poikakaverilta joululahjaksi :) Niin ja lisäksi mua odottaa postissa vielä se pretty.fi tilaus jota en jaksanut enää tänään lähtä hakemaan, joten siitäkin lisää huomenna!

Mullahan tosiaan sattui sellanen ihme herääminen meikkaamisen suhteen tässä syksyn aikana. Olen meikannut ehkä 14-vuotiaasta asti joten kuten, aina välillä ja tietenkin nyt ihan lähivuosina ihan päivittäinkin mutta en ihan hirveästi ole ikinä perehtynyt meikkeihin. Nyt sitten syksyllä jotenkin innostuin ja aloin katsomaan youtubesta hirveästi kaikkia videoita ja vähän "kouluttamaan" itseäni. Nyt tekee sitten mieli kokeilla kaikkia uusia juttuja. Ja ostella lisää meikkejä :D Oikeastaan aikaisemmin en ole edes hirveästi ostellut mitään uutena. Joitakin satunnaisia juttuja vain. Loput olen saanut tyyliin äitiltä, heh... Että oikeastaan ihan mukava semmoinen uusi kiinnostuksenkohde :)

Untitled

Tässä vähän kuvaa tältä päivältä :) Ja KYLLÄ kuva on otettu koulun vessassa, mutta puolustukseksi sanon että siellä oli niin jumalattoman tylsää että en keksinyt enää muuta tekemistä :DDD Värjäsin eilen illalla taas hiuksia. Ne olikin jo aika haalistuneet. Mulla on nyt jonku kuukauden ollu nuo tumman pinkit hiukset (tai no magenta mikä on värin nimikin) ja tykkään niistä IHAN sikana. Tietenki tuo ylläpitäminen on melko raskasta mutta ei edes haittaa kun tykkään siitä niin paljon. Olen alkanut kasvattamaan otsahiuksia pois ja nyt ensimmäistä kertaa ne sai kammattua tuonne ylös noin, niin pääsin sitten kokeilemaan tuommoista 'kampausta.' Vielä pitäis vähän harjoitella että saan tuosta ihan semmoisen kun haluan mutta tykkään tuosta jo nyt aika paljon. Kynnet näyttää kyllä ihan hirveiltä kun en ole vielä putsannut niitä super hienojen joulukynsien jäljiltä.

Tein tosiaan myös sen tilauksen sinne crazy-factorylle ja ootan sitä ihan hulluna! Viimeksi kun tilasin, sain paketin kolmessa päivässä ja olin tosi ihmeissäni koska nehän tulee kuitenkin ilmeisesti Thaimaasta asti. Eli ihan positiivinen kokemus vaikkakin yksi palloista oli kai jotenkin viallinen :/

Nyt alan laittamaan ruokaa ja huomenna lisää sitte niistä ostoksista ja paketeista! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti