torstai 3. tammikuuta 2013

Alennusmyyntiostoksia ja joululahjoja

Tänään ajattelin siis esitellä vähän mitä kaikkea olen löytänyt alennusmyynneistä, ja lisäksi muutamia joululahjojani. Toivoin lahjaksi aika monta lahjakorttia, koska ne todellakin tulevat tarpeeseen nyt ku elää tätä opiskelijaelämää eikä rahaa juurikaan vaatteiden osteluun jää kaiken muun jälkeen. Siksi olinkin SUPER innoissani kun pääsin pitkästä aikaa ostamaan uusia vaatteita ihan kunnolla! :) Sain siis joululahjaksi lahjakortit Gina Tricotiin, H&M:lle, Stockmannille ja Pretty.fi -nettikauppaan.


IMG_28088

IMG_28133

IMG_28277

IMG_28177

IMG_28244

IMG_28300

IMG_28344

IMG_28355

Tässäpä aluksi kaikki Gina Tricotin ostokset:
1. Tätä neuletta ei ollut pienempää kokoa kuin M mutta se ei haitannut yhtään, koska on vain kiva jos tuollainen villapaita on vähän isompi :) Alennusta oli 50% ja hinta oli jotain kympin luokkaa.
2 & 3. Olin tosi iloisesti yllättynyt että löysin tästä mekosta oman kokoni, sillä se on aivan ihana! Tosin se tarvi vyön kaveriksi, mikä olikin hyvä syy ostaa myös vyö. Nämä mulla olikin päällä uutena vuotena (+ kultainen "pyöreän" muotoinen kaulakoru, jonka näköjään unohdin kuvata.) Mekko n. 10e ja vyö n. 5e.
4. Seuraavaksi hame josta olen haaveillut siitä asti kun niitä tuli GT:iin. Siksi olinkin yllättynyt että näitä edes oli vielä jäljellä ollenkaan ja vielä puoleen hintaan. Tämä maksoi myöskin vain kympin verran.
5. Ihana kultainen kirjekuorilaukku. Oli kiva huomata myöhemmin että sisällä oli myös ne perus kännykkä + se toinen lokero, ja vetoketjullinen tasku. Hintaa oli vähän päälle kuusi euroa.
6. Sitten lisäsin Ginan nestemmäisten rajausvärien kokoelmaani tämän vaaleanpunaisen värin, joka oli jo valmiiksi halvan hinnan (3,95) lisäksi vielä 50% alennuksessa. Omistan näitä ennestään neljä ja olen aika positiivisen yllättynyt siitä kuinka hyviä ne ovat. Helppo levittää ja pysyvätkin yllättävän hyvin. Ainakin primerin kanssa.
7 & 8. Sitten vielä viimeisenä superlöytö :) Olen katsellut näitä kenkiä netistä ja olin MELKO iloinen kun näin että niitä myytiin Oulun liikkeessä, ja vielä kymmenellä eurolla! Jihuu <3

IMG_28211

IMG_28200

IMG_28155

IMG_2843

IMG_2842

IMG_28388

Seuraavaksi H&M:n ostokseni:
1. Tarvin ehdottomasti shortseja kesäksi, varsinkaan kun en jostain syystä viime kesänä saanut ostettua yksiäkään. Nämä oli sen takia mukava löytö ja hintakin oli vain 7e. Tosin näitä pitää hieman sivuilta kaventaa sillä lahkeet lerpattivat tyhmästi takaa :/
2. Tämä hame on aivan ihana! Se on korkeavyötäröinen, mikä on hyvä. Lisäksi kuvio on ihana, eikä tämäkään maksanut kuin 7e.
3. Tätä paitaa olen katsonut H&M:n nettikaupasta mustana jo kauan. Sininen oli kuitenkin ihan yhtä kiva, varsinkin kun tällä hetkellä pyrin ostamaan ehkä enemmän värikkäämpiä vaatteita, sillä jossain vaiheessa ostin kaiken mustana jos vain mahdollista.
4. Kaksi ihan perus trikoohametta 3e/kappale.
5. Nämä sukat olivat jotenkin vain niin söpöt että ne oli pakko saada :)
6. Lopuksi vielä nämä tennarikiilat. Näitäkin olen jo kauan katsellut nettikaupasta ja yhdessä vaiheessa olinkin jo hopeita versioita ostamassa mutta päädyin sitte toisiin kenkiin. Nyt näin nämä sitten alennuksessa Oulun liikkeessä ja ajattelin että what the heck otanpa ne nyt sitten kun kerran hintaa oli vain 15e. Tykkään aika kovasti näiden mallista, koska korko on melko korkea. Olisikohan huomenna sen verran lauha että nämä voisi laittaa jalkaan.....

IMG_2801

IMG_2805

IMG_28066

IMG_28455

IMG_2854

IMG_2846

IMG_28499

IMG_28511

Lopuksi sitten vielä muutamia joululahjoja.
1, 2 & 3. Nämä vaatteet sain mummulta joululahjaksi. Mummu ei tosiaan näitä itse ole valinnut, vaan meillä on ollut jo muutaman vuoden sellainen perinne että valitsemme siskoni kanssa H&M:ltä vaatteita tms. ja saamme ne joululahjaksi. Molemmat olivat muistaakseni 15e alennuksessa.
4. Kauan himoitsemani korvakorut sain tädiltäni.
5. Kynsilakkoja siskopuoleltani.
6. Tämän kirjan sain poikaystävältäni :)
7. ...ja tämän siskoltani. Ihan mahtavan lahjan oli keksinyt <3
8. Ihanan punainen tulostin enoltani.

En jaksanut kaikkia lahjoja alkaa kuvaamaan mutta tuossapa nyt varmaan suurin osa. Vielä on jopa muutama saamatta sillä mummuni ostamista vaatteista yksi ei ehtinyt samaan pakettiin muiden kanssa vaan se on tullut vasta tänään ja saan sen kun menen seuraavan kerran Ouluun. Lisäksi poikakaverini osti minulle myös H&M.ltä paketin ja sen haen ylihuomenna ärrältä.

Joululoma tosiaan loppui jo eilen mutta olen ollut kotona nämä kaksi päivää vähän kipeänä. Tosin en oikein kunnolla tullutkaan kipeäksi vaan oli vain jotain ihmeellistä kurkkukipua ja lämpöä. No, hyvä vain, koska ihan kiva mennä huomenna kouluun ja sitten onkin pitkästä aikaa viikonloppu rauhassa kahdestaan Torniossa :)

2 kommenttia:

  1. Kivoja löytöjä teit, etenkin molemmat kenkäparit miellyttää minunkin silmääni:)

    VastaaPoista