torstai 20. kesäkuuta 2013

Lana Del Rey

En nyt tarkalleen muista milloin kuulin ensimmäisen kerran Lana Del Reytä, mutta sen muistan että löysin born to die musiikkivideon youtubesta, kun selailin eri musiikkivideoita. Muistan myös että ihastuin musiikkiin heti. Seuraavaksi tietenkin googlesta tietoa Lanasta, ja sitten kaikki mahdolliset biisit kuunteluun. Se oli menoa sitte ja uus lempiartisti oli ehdottomasti siinä.  En tiiä mikä siinä tarkalleen on mutta jotenki ne kaikki biisit vaan vetoaa muhun ihan täysin.

Sitte ku näin iltalehden sivuilla jutun keväällä(?) että Lana on tulossa Suomeen, päätin että mun on ihan pakko päästä kattomaan. Siinä alkoki sitte reissun suunnittelu ja onneksi sisko suostu heti lähteen mukaan.

Oltiin sunnuntaina Hartwall areenalla suunilleen seitsemän maissa. Meillä oli paikat permannolla, ja päästiin melko eteen seisoon. Lämppäri Kari Tapiiri alotti soittamaan 20.00. Täytyy kyllä sanoa että ei ollu mikään erikoinen musiikkinautinto. Tai se oli ihan OK, mutta jotenki vaan kaikki biisit kuulosti ihan samalta :/ Mullahan ei ollu järkkäriä tosiaan mukana ku sain semmosen käsityksen että siellä ei sitte vissii järkkärillä ois saanukkaan kuvata. Suurimman osan kuvista ja videoista otin joko omalla puhelimella tai siskon digikameralla. En jaksanu näitä kuvia sitte mitenkään muokata ku ne on muutenki niin huonolaatusia.

20130616_200136

20130616_191716
Lavalla oli aluksi tommonen kangas systeemi, joka sitten Lanan aloittaessa tiputettiin alas...

20130616_211017

20130616_215129

20130616_212759

No keikkahan itsessään oli ihan uskomattoman mahtava. Monta kertaa siskon kans molemmat nieleskeltiin kyyneleitä :D Lana oli luonnossa vielä kauniimpi kuin kuvissa. Olin vähän kuullut juttua, että laulu ei kuulosta livenä kovin hyvältä, mutta sen huhun Lana kyllä todisti ihan vääräksi. Olin aivan lumoutunut joka ikinen sekunti. En nyt oikeastaan löydä ees mitään kovin järkevää sanottavaa. Muuta kuin että se keikka oli AIVAN uskomattoman mahtava. Ja jos Lana on vielä joskus Suomeen tulossa, oon siellä kyllä ehdottomasti myös. Hirveästi vain kaduttaa ettei oltu aiemmin paikalla ja päästy eturiviin, sillä keikan lopussa Lana jakoi nimikirjoituksia, yhteiskuvia, halauksia ja pusuja kaikille eturiviläisille </3

Seuraavana päivänä luin netistä lehtijuttuja keikasta, ja ihmettelin kun kaikissa keikka oli haukuttu ihan lyttyyn. En myöskään ihan ymmärtänyt väitteitä ennalta nauhotetuista suosionosoituksista ja yhteislauluista. Itse en kyllä kuullut mitään kummallista :o

Noh se siitä. Ihan mahtava kokemus. Ois vaan ollu mahtava kuvata järkkärillä.

Huomenna mennään porukalla viettämään juhannusta mun tätin luo. Tultiin siis tänään päivällä takaisin Ouluun P:n kans. Hoksasin vaan hetki sitte että en nyt kyllä pysty tekemään vielä postausta Helsingin ostoksista, tai crazy factoryn tilauksesta, koska nehän on tietenki mulla nyt sitte kotona. Jään tänne varmaan melkeen koko ens viikoksi kun pitää vahtia pikkuveliä. Mutta keksin jotain muuta sitten :)

Nyt kaikille hyvää juhannusta ja olkaa kiltisti! :)

P.s. Kuvia myös tulossa kun onnistuin hiustenvärjäyksessä eilen ihan täydellisesti :---) <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti