keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Helsingin reissu

Noniiihhh, nyt ois meijän minireissu takana. Lähdin siis torstaina päivällä Ouluun serkun ja siskon kans. Siellä sitten pari yötä luonnollisesti olin ennen reissua. Lauantaina päivällä, tai no iltasella, lähdettiin käymään tivolissa siskon, velin, iskän ja äitipuolen kans. Tulin siihen tulokseen että oon sitte nyt vissii tullu vanhaksi koska kävin yhessä laitteessa ja mulla tuli paha olo :( Sen verran että oli pakko loppujen lopuksi vielä vähä oksentaakki. No mutta joka tapauksessa, suostuteltiin iskä pelaan sitä peliä missä heitetään niillä hernepusseilla niitä tölkkejä. Se ei meinannu ensin suostua ku ne purkit on kuulemma 'liimattu kiinni siihen alustaan.' Niihä siinä sitte kävi että se heitti sen pöydän tyhjäksi ja voitettiin pääpalkinto ;D Haha, ei noin käy ku elokuvissa.

20130615_184146

No siinä meniki sitte loppuilta makoillessa ja ootellessa jospa se paha olo menis ohi. Kyllä se melkeen kokonaan meniki siihen mennessä ku meidän juna lähti, mikä oli joskus puoli kahdentoista aikoihin. Nyt ainaki tietää ettei enää toiste ota istumapaikkoja yöjunasta. Nukuttiin hyvällä tuurilla ehkä neljä tuntia erittäin katkonaisesti. Meillä kävi tosin ihan sika hyvä tuuri, koska kun oltiin joskus yhdeksän maissa suunnistettu (ongelmitta) hotellille, meille oli jo huone valmiina! Käytiin siinä sitten äkkiä syömässä aamupalaa ja sitten pariksi tunniksi nukkumaan.

20130615_233137

Herättiin vähän ennen kahtatoista, vähän vaihdettiin vaatetta ja lähdettiin käveleen kamppiin.

IMG_6718

IMG_6726
Älkä välittäkö reissussa riutuneesta olomuodosta.

Kierreltiin siinä sitten kauppoja vähän päälle kaks tuntia. Lähinnä niitä mitä Oulusta ei löydy :) Lähtiissä piti käydä ostaan sateenvarjo, koska ulkona oli alkanu sataan aika rankasti. Totta kai meillä sitte kastu kengät, ja mullahan oli vielä jalassa samat kengät jotka piti laittaa vielä myöhemmin keikalle. No siinä sitten hotellilla alettiin laittautuun. Tahtia vähän hidasti sen että hotellissa ei ollu hiustenkuivaajaa joten piti vielä odottaa hiusten kuivumistakin. Mullahan ei nyt sitte oo yhtään semmosta kunnollista kuvaa esimerkiksi siitä mitä mulla oli keikalla päällä. Hyvä minä. Laittautumisen jälkeen lähdettiin käveleen takas kamppiin, ja syömään Mempihisiin (Memphikseen?) Otettiin molemmat jotku perus hampurilaiset. Oli kyllä tosi hyvät hampurilaiset, mutta ranskalaisista en niin välittäny. Seki oli hauska että 'alkupalaksi' tuotiin popcorneja :)

IMG_20130616_180614

Syönnin jälkeen lähdettiinkin sitten rautatieasemaa kohti. Vähän jännitettiin että miten löydetään oikea juna millä päästään Hartwall areenalle, ja miten vielä osataan ostaa liputki, mutta eihän siinä sitte ollukkaan mitään kummallista ja löydettiin areenalle taas ilman mitään ongelmia :D Keikasta kirjotan erillisen postauksen ettei tästä tulis niin hirveen pitkä :)

Oltiin takaisin hotellilla joskus yhdentoista maissa, ja oltiin ihan totaalisen poikki. Käytiin kuitenki vissiin sen verran ylikierroksilla että uni tuli vasta joskus yhden jälkeen. Aamulla soi kello yhdeksältä ja siinä vaiheessa oli kyllä melko kuollu olo. Kumma kyllä tuntu aivan niinku ois ollu krapula, mikä kyllä johtu vaan väsymyksestä. Pakko oli kuitenki nousta ja mennä aamupalalle. Huonekki piti luovuttaa jo yhteentoista mennessä, joten ei auttanu ku lähtä liikkeelle. Vietiin matkalaukut rautatieasemalle säilytykseen ja siitä mentiin shoppailureissu kakkoselle forumiin. Teen erillisen postauksen myös kaikista ostoksista :) Käytiin Raxissa syömässä, jonka jälkeen oltiin jo sen verran poikki että lähettiin vaan asemalle istuun ja oottaan junaa. Juna lähti 16.06 ja meillä oli oikeen mukavat paikat.

hytti

IMG_6735

IMG_6734

IMG_6736

20130617_214116
Naurettiin näitten joutsenten ilmeille :--) Hihi hauska juttu.

Niinku varmaan huomaa nii kaikista kuvista osa on otettu puhelimella ja osa kameralla. Otin yleisesti ottaen tosi huonosti kuvia koko reissun aikana. Ei vaan jotenki osannu keskittyä ku koko ajan oli tekemistä. Kotimatka meni ihan yllättävän nopeasti vaikka se kestääki päälle seittemän tuntia. Viiden tunnin jälkeen ihmeteltiin että miten se oli menny niin äkkiä vaikka ei saatu ees nukuttua. Perillä oltiin siis joskus puoli kahdentoista maissa. Olin yhden yön iskän luona, ja tulin eilen illasta kotiin. Tänään pitäis pestä vähän pyykkiä ja värjäillä hiuksia. P:kin tulee illalla kotiin työreissusta. Ei olla nähty melkeen puoleentoista viikkoon niin en jaksa oottaa! <3

Keikkapostaus ois tulossa sitte joko tänään myöhemmin tai huomenna. Samoin kuin ostostenkin esittely. Lisäksi mua vielä ootti täällä eilen crazy-factoryn paketti joten senkin esittelen jossain vaiheessa :) Nyt pyykinpesuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti